Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Sinner!

 
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Sinner!
© Corinne Dubreuil/FFT
tn team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 18:30

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Jannik Sinner, δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε μια απόσυρση της τελυταίας στιγμής, μερικές ώρες πριν από την κλήρωση των ταμπλό, ο Jannik Sinner ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα ήταν το ντεμπούτο του 22χρονου Ιταλού σε Ολυμπιακούς, με τον πρωταθλητή του Australian Open να είχε δηλώσει συμμετοχή εκτός από το μονό και στο διπλό, όπου θα έπαιζε με τον Lorenzo Musetti και θα ήταν και εκεί στο Νο.1 του ταμπλό!

Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή του, διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα προχθές το βράδυ και η εξέλιξη ήταν η χειρότερη δυνατή.

"Είμαι πολύ λυπημένος και απογοητευμένος. Οι Ολυμπιακοί ήταν ένας από τους βασικούς στόχους μου για τη φετινή σεζόν. Ανυπομονούσα να επιστρέψω στο Roland Garros και να παίξω για τη χώρα μου σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Την Τρίτη είδα τους γιατρούς μου και περίμενα μια ακόμα μέρα για να δώσω χρόνο στον εαυτό μου μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση, ωστόσο τα πράγματα δυστυχώς χειροτέρεψαν."

Τη θέση του Sinner θα πάρει ο Andrea Vavassori, ενώ στο Νο.1 του ταμπλό στην αυριανή κλήρωση (12:00GR) θα περάσει ο Novak Djokovic, που δεν θα μπορεί πλέον να συναντηθεί με τον Carlos Alcaraz πριν από τον τελικό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του θα ανεβεί στο Νο.8 του ταμπλό και αυτό σημαίνει πως αποφεύγει πριν από τα προημιτελικά τους υπόλοιπους από το Top 8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots