Netflix: Συμφωνία ενός εκατομμυρίου για ντοκυμαντέρ στον Κύργιο

 
Netflix: Συμφωνία ενός εκατομμυρίου για ντοκυμαντέρ στον Κύργιο
© AELTC
tn team Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 13:44

Οι κάμερες του Netflix ακολουθούσαν τον Νικ Κύργιο κατά τη διάρκεια του φετινού Wimbledon και κατέγραψαν την πορεία του μέχρι τον τελικό, κλείνοντας συμφωνία ενός εκατομμυρίου λιρών με τον 27χρονο Ελληνοαυστραλό για ένα ντοκυμαντέρ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Κύργιος έκλεισε μια συμφωνία ενός εκατομμυρίου λιρών με το Netflix, για ένα ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στην μεγάλη του πορεία μέχρι τον τελικό του Wimbledon.

Το συνεργείο του Netflix ακολούθησε τον Κύργιο σε πολλές στιγμές του στο τουρνουά, ακόμα και στο πάρτυ που έκανε μετά το τέλος του τουρνουά, στο νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου Wyld.

Η αδερφή του Νικ, Χαλιμά, η οποία είναι τραγουδίστρια και κριτής στο αυστραλιανό The Voice, αποκάλυψε την ύπαρξη των καμερών του Netflix στο νυχτερινό κλαμπ, μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram.

Αδιαμφισβήτητα ο Κύργιος είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και ταυτοχρόνως από τις πιο εμπορικές προσωπικότητες στο tour και το Netflix, που τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει αρκετή προσοχή προς τα αθλητικά ντοκυμαντέρ, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την πρώτη του μεγάλη πορεία σε ένα Grand Slam, η οποία συνδυάστηκε και με πολλές ιδιαίτερες ιστορίες.

Μερικές απ' αυτές είναι η κόντρα που είχε ο 27χρονος με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από τον αγώνα τους για τον 3ο γύρο, το "bromance" με τον Novak Djokovic, αλλά και οι κόντρες του με κάποιους θεατές, με πιο γνωστή εκείνη με μια γυναίκα στον τελικό με τον Novak Djokovic, την οποία υπέδειξε και στον διαιτητή για να τη βγάλουν εκτός γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι εκείνη που έχει πιει 700 ποτά!"

Το ντοκυμαντέρ θα μας δώσει επίσης εικόνες και από την προσωπική ζωή του Κύργιου, με ένα σημαντικό κομμάτι του να είναι αφιερωμένο στην σύντροφό του, την 21χρονη Costeen Hatzi, που είναι fashion blogger και influencer με έδρα το Σίδνεϊ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots