Η ιδιαίτερη δεξίωση γάμου του Nishikori (pics)

 
Η ιδιαίτερη δεξίωση γάμου του Nishikori (pics)
tn team Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 18:45

O Kei Nishikori αποκάλυψε πως την παραμονή Χριστουγέννων γιόρτασε με μια δεξίωση τον γάμο του με τη σύντροφό του, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους στη δημόσια σφαίρα.

Ο Nishikori έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με την Mai Yamauchi.

Αυτή τη χρονιά, στις 24 Δεκεμβρίου, οι δυο τους γιόρτασαν τον γάμο τους με μια τελετή, που δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τόσο καιρό λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

"Γεια σας, έχω μια ανακοίνωση για όλους εσάς. Στις 24 Δεκεμβρίου είχα μια γαμήλια τελετή και δεξίωση με τη σύζυγό μου, Mai. Δεν μπορούσαμε να την κάνουμε τόσο καιρό, λόγω του κορωνοϊού. Ευχαριστούμε όλους εσάς που γιορτάσατε μαζί μας, θα είναι μια νέα αρχή για μας", έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στα social media o Nishikori, ο οποίος έχει μείνει πολύ καιρό ανενεργός λόγω των τραυματισμών του και μάλιστα αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται ούτε στην κατάταξη της ΑΤΡ, δεν έχει σκοπό όμως να σταματήσει το τένις, όπως σημείωσε στο τέλος της ίδιας δημοσίευσης: "Θα προσπαθήσω σκληρά για να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο."

Ο Nishikori βγαίνει με τη Yamauchi τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι απέκτησε και έναν γιο, τον Μάιο του 2021.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Kei Nishikori (@keinishikori)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots