ATP
Άψογος στην πρεμιέρα ο Παγδατής

 
Άψογος στην πρεμιέρα ο Παγδατής
Άψογος στην πρεμιέρα ο Παγδατής
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 21:33

Ο Μάρκος Παγδατής δεν έκλεισε ακόμα τη σεζόν του γρασιδιού και πραγματοποίησε μια άψογη εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο Hall of Fame Tennis Championships στο Νιούπορτ. Ο 31χρονος Κύπριος τενίστας, επικράτησε με 2-0 σετ του Brian Baker και χωρίς να απειληθεί καθόλου στο ματς, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παγδατής πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο τελείωσε με 6 άσους, 19/21 κερδισμένους πόντους στα πρώτα σερβίς και 17/23 στα δεύτερα, για να πάρει χωρίς να απειληθεί καν με break point, μια άνετη πρόκριση για την προημιτελική φάση του Hall of Fame Tennis Championships.

Ο 31χρονος Κύπριος επιβλήθηκε του προερχόμενου από τα προκριματικά, Brian Baker, με 6-4, 6-3, σε 65 μόλις λεπτά.

Έκανε νωρίς το break στο εναρκτήριο σετ και προηγήθηκε με 3-1. Διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και πήρε το σετ με 6-4. Στο 2ο σετ έκανε άλλο ένα break για να προηγηθεί με 4-2, ενώ με το τρίτο του break ολοκλήρωσε τη νίκη του, στο 9ο game του 2ου σετ.

Ο Παγδατής, ο οποίος είναι στο Νο. 4 του ταμπλό και στο Νο. 43 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε απευθείας την πρόκριση για τον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε άνετα έναν παίκτη που είχε πετύχει άλλες 3 νίκες στο τουρνουά του Νιούπορτ.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 515.000 δολαρίων, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικανό Rajeev Ram, είτε τον Ισραηλινό Dudi Sela.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots