Φιλική νίκη του Fritz επί του Tiafoe στο ΤΑΤΟΪ (vid)

 
Φιλική νίκη του Fritz επί του Tiafoe στο ΤΑΤΟΪ (vid)
tn team Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 21:51

O Taylor Fritz κέρδισε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Frances Tiafoe στο ΤΑΤΟΪ Club σήμερα, στα πλαίσια της έναρξης του IMG Future Stars.

Ο 25χρονος Αμερικανός, Νο.10 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε σε ένα γεμάτο ματς τον συμπατριώτη του και Νο.11 στον κόσμο με 4-6, 6-4, 11-9, σε ένα παιχνίδι βεβαίως που ήταν γιορτή για το άθλημα του τένις και το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε.

Οι δυο Αμερικανοί προσέφεραν ωραίο θέαμα στους φίλους του τένις που βρέθηκαν στο ΤΑΤΟΪ Club για να παρακολουθήσουν το κορυφαίας κλάσης φιλικό, ενώ έπαιξαν και διπλό για λίγους πόντους, παίρνοντας για συμπαίκτες παιδια που θα συμμετέχουν στο τουρνουά IMG Future Stars τις επόμενες μέρες.

 

Στο γιορταστικό κλίμα της τελετής έναρξης του IMG Future Stars, οι δυο προσκεκλημένοι του event δέχτηκαν ερωτήσεις από τα παιδιά, με τον Tiafoe να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως τρώει αρκετά γλυκά σε καθημερινή βάση, ενώ μια φορά την εβδομάδα τρώει και από τα McDonald's! Ο Fritz από την πλευρά του είπε ότι τρώει junk food μόνο όταν δεν έχει αγώνες.

Όσο για τα είδωλά τους, οι δυο Αμερικανοί ανέφεραν τους Roger Federer, Rafael Nadal και Juan Martin Del Potro.

To IMG Future Stars, όπου θα συμμετέχουν οι 48 καλύτεροι αθλητές στα 12άρια, 24 αγόρια και 24 κορίτσια, ανάμεσα στα οποία και τρια ελληνόπουλα, οι Ράφα Παγώνης, Νικόλας Μπικής και Κωνσταντίνα Βολονάκη.

"Να διασκεδάσετε αυτές τις μέρες. Υπάρχουν τόσες δραστηριότητες σε αυτό το event, να τις απολαύσετε. Να μάθετε, όμως, κιόλας. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω σας. Είμαι κι εγώ εδώ και μπορείτε να με ρωτήσετε οτιδήποτε. Και, τέλος, να αγωνιστείτε υγιώς και δίκαια. Προσπαθήστε να παλέψετε στο γήπεδο, Προσπαθήστε να φερθείτε σωστά και να κάνετε ό,τι μπορείτε", είπε στα παιδιά ο διευθυντής του τουρνουά και πρώην πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots