ATP
Τετάρτη και Παρασκευή παίζουν Nadal και Djokovic

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Mallorca Championships
tn team Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 11:45

Βγήκε το πρόγραμμα για το πολύ δυνατό τουρνουά επίδειξης που θα γίνει στο Hurlingham του Λονδίνου, με τους Rafael Nadal και Novak Djokovic να παίζουν την Τετάρτη και την Παρασκευή, όχι όμως μεταξύ τους.

Το Giorgio Armani Tennis Classic που θα φιλοξενηθεί στο Hurlingham Club θα είναι το πιο δυνατό τουρνουά επίδειξης που θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, αφού εκεί θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για το Wimbledon οι Rafael Nadal, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime, Casper Ruud, David Goffin και Stan Wawrinka, μεταξύ άλλων.

O Djokovic, ο οποίος θα διεκδικήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στο Wimbledon τις επόμενες εβδομάδες, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο γρασίδι για φέτος, ενώ ο Nadal, μετά τη θεραπεία που έκανε για να ξεπεράσει τον νευρόπονο στο πόδι του, αποφάσισε να επιστρέψει στο γρασίδι και να δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από 3 χρόνια! Αν όλα πάνε καλά, ο Ισπανός θα αγωνιστεί και στο Wimbledon, χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα.

Τόσο ο Nole όσο και ο Rafa, θα δώσουν από δυο αγώνες στο Hurlingham, την Τετάρτη και την Παρασκευή. Ο Σέρβος θα παίξει με τον Felix Auger-Aliassime την Τετάρτη, αλλά για την Παρασκευή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο αντίπαλός του. Ο Ισπανός με τη σειρά του θα παίξει με τον Wawrinka την Τετάρτη και με τον Auger-Aliassime την Παρασκευή. 

Την Πέμπτη θα παίξει ο Carlos Alcaraz, με τον αντίπαλό του να μην είναι ακόμα γνωστός, ενώ την ίδια μέρα ο Ruud θα παίξει με τον Goffin. Να σημειωθεί πως στο τουρνουά θα παίξει και ο Μάρκος Παγδατής, που θα είναι στους αγώνες των legends.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 21 Ιουνίου (έναρξη πρώτου αγώνα 19:00):
1) Alexei Popyrin v. Hugo Gaston
2) Bahrami/Παγδατής v Stepanek/Malisse

Τετάρτη 22 Ιουνίου (έναρξη πρώτου αγώνα 16:30):  
1) Rafael Nadal v. Stan Wawrinka
2) Novak Djokovic v. Felix Auger-Aliassime
3) Bahrami/Stepanek v. Malisse/Baghdatis

Πέμπτη 23 Ιουνίου (έναρξη πρώτου αγώνα 16:30):
1) David Goffin v. Casper Ruud
2) Carlos Alcaraz v. Θα ανακοινωθεί
3) Bahrami/Robson v. Stepanek/Hantuchova

Παρασκευή 24 Ιουνίου (έναρξη πρώτου αγώνα 16:30):
1) Rafael Nadal v. Felix Auger-Aliassime
2) Novak Djokovic v. Θα ανακοινωθεί
3) Bahrami/Hantuchova v. Παγδατής/Robson

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots