ATP
Στα ημιτελικά του Νιούπορτ ο Παγδατής

 
Στα ημιτελικά του Νιούπορτ ο Παγδατής
Στα ημιτελικά του Νιούπορτ ο Παγδατής
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 2:00

Ο Μάρκος Παγδατής ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Dudi Sela και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Hall of Fame Tennis Championships, στο Νιούπορτ των ΗΠΑ. Ο 31χρονος Κύπριος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος σε ημιτελικό ATP διοργάνωσης.

Ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε τον Dudi Sela με 6-2, 7-5 σε 1 ώρα και 20 λεπτά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Hall of Fame Tennis Championships. Ο κορυφαίος Κύπριος τενίστας όλων των εποχών θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος σε ημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να προκριθεί και στον δεύτερο τελικό του, μετά από το Dubai Tennis Championships στο Ντουμπάι.

Ο Παγδατής έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Νιούπορτ και η βροχή μπορεί να τον ταλαιπώρησε κάπως, αλλά στο τέλος της ημέρας τον ευνόησε, καθώς θα είναι ο πιο ξεκούραστος παίκτης των ημιτελικών. Οι υπόλοιποι αγώνες της ημέρας αναβλήθηκαν και ο Μάρκος θα είναι ο μοναδικός από τους 4 ημιφιναλίστ που θα έχει ρεπό την Παρασκευή.

Στον σημερινό αγώνα, ο Παγδατής χρειάστηκε να "σπάσει" 6 φορές το σερβίς του Sela για να φτάσει σε αυτή την καθαρή νίκη. Ήταν πολύ καλύτερος από τον Ισραηλινό στο 1ο σετ, αντιμετώπισε όμως μεγάλα προβλήματα στο 2ο σετ. Ήταν πίσω με 2-5, κέρδισε όμως 5 games στη σειρά και ολοκλήρωσε τη νίκη του στα δυο σετ, έπειτα από 80 λεπτά στο court.

Ο Παγδατής, Νο. 4 στο ταμπλό και Νο. 43 στην παγκόσμια κατάταξη θα περιμένει την αναμέτρηση του Ivo Karlovic με τον Marco Chiudinelli για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots