ATP
"Λύγισε" στα tie-break o Μάρκος

 
"Λύγισε" στα tie-break o Μάρκος
"Λύγισε" στα tie-break o Μάρκος
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 1:36

Ο Μάρκος Παγδατής έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει τα πανίσχυρα σερβίς του Ivo Karlovic, έσβησε 8 break points και δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του, ηττήθηκε όμως από τον Κροάτη σε δύο tie-breaks και ολοκλήρωσε την πορεία του στα ημιτελικά του Hall of Fame Tennis Championship, στο Νιούπορτ.

Μετά από 1 ώρα και 47 λεπτά ενός αγώνα που δεν είχε ούτε ένα break, o Ivo Karlovic κέρδισε τον Μάρκο Παγδατή με 7-6 (3), 7-6 (6) και προκρίθηκε στον τελικό του Hall of Fame Tennis Championships, στο Νιούπορτ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μάρκος έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στον αγώνα και να μη νικηθεί από τα πανίσχυρα σερβίς του Κροάτη. Έσωσε και τα 8 break points που αντιμετώπισε, ο 37χρονος Karlovic όμως ήταν ασταμάτητος από τη γραμμή του σερβίς και πέτυχε 17 άσους.

Σε ολόκληρο το ματς ο Κροάτης δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point, ενώ κέρδισε και τα δύο tie-breaks, που έκριναν τα σετ της αναμέτρησης. Το πρώτο το πήρε με 7-3, ενώ το δεύτερο δυσκολότερα, με 8-6.

O Karlovic προκρίθηκε στον πρώτο του φετινό τελικό. Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που έχει τουλάχιστον μια παρουσία σε τελικό, δείχνοντας μια αξιοσημείωτη συνέπεια στα 37 του χρόνια. Είναι στο Νο. 38 του κόσμου και θα αντιμετωπίσει τον Gilles Muller στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον 7ο τίτλο της καριέρας του.

Είναι επίσης άξιο αναφοράς, πως ο Κροάτης "γίγαντας" θα παίξει για 3η διαδοχική χρονιά στον τελικό του Hall of Fame Tennis Championship. Έχασε στον τελικό του 2014 από τον Lleyton Hewitt και στον τελικό του 2015 από τον Rajeev Ram. Θα επιχειρήσει να κερδίσει τον πρώτο τίτλο του στο Νιούπορτ με την τρίτη του απόπειρα σε τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots