ATP
Το όμορφο fair play του Jaziri (vid)

 
Το όμορφο fair play του Jaziri (vid)
Το όμορφο fair play του Jaziri (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 17:06

Ο Malek Jaziri ήταν ο πρωταγωνιστής ενός πολύ όμορφου fair play κατά τη διάρκεια της χθεσινής του αναμέτρησης με τον Kevin Anderson στην Ουάσινγκτον. Ο Τυνήσιος τενίστας διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και παραχώρησε έναν σημαντικό πόντο στον αντίπαλό του! Δείτε το βίντεο.

Λίγες στιγμές μετά από το κερδισμένο σετ του Jaziri, o Anderson σέρβιρε πρώτος στο ξεκίνημα του 3ου σετ, που θα έκρινε το νικητή της αναμέτρησής τους για τον 2ο γύρο του Citi Open.

O διαιτητής έβγαλε "άουτ" ένα σερβίς του Νοτιαφρικανού στο 30-0, παρόλο που δε φάνηκε κάτι τέτοιο, με τους δύο παίκτες αρχικά να κάνουν κίνηση για να αλλάξουν πλευρές, νομίζοντας πως είναι άσος.

Ο Jaziri έμεινε στην αρχική του άποψη, παρόλο που στο γήπεδο δεν υπήρχε η δυνατότητα του hawk-eye, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει τον πόντο στον αντίπαλό του.

Στο τέλος της συναρπαστικής αναμέτρησης, ο Jaziri ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας τον Anderson με 5-7, 6-4, 7-6 (3). Στον 3ο γύρο του Citi Open, o Τυνήσιος θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots