ATP
Κυρίως ταμπλό στο Challenger του Calgary o Περβολαράκης

 
Κυρίως ταμπλό στο Challenger του Calgary o Περβολαράκης
tn team Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 - 9:30

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε δυο παιχνίδια χωρίς να χάσει σετ και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Calgary National Bank Challenger στον Καναδά.

Στον πρώτο του αγώνα στο hardcourt τουρνουά του Calgary, ο Περβολαράκης επικράτησε του Αμερικανού Jacob Brumm με 6-4, 6-4, για να πάρει την πρόκριση για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Εκεί αντιμετώπισε τον Καναδό Liam Draxl, τον οποίο κέρδιζε με σετ και με break στο 6-4, 3-1, όταν εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.448 της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξει σήμερα για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, απέναντι στον πολύ έμπειρο Malek Jaziri από την Τυνησία, που τώρα βρίσκεται στο Νο.433 του κόσμου, αλλά έχει φτάσει έως και το Νο.42. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως ο Περβολαράκης θα αγωνιστεί και στο διπλό του Calgary, ξεκινώντας από αύριο τις υποχρεώσεις του, μαζί με τον Αυστριακό Maximilian Neuchrist, με τον οποίο μοιράζονται το Νο.3 του ταμπλό. Στον 1ο γύρο θα παίξουν με τους Αμερικανούς Alfredo Perez και Evan Zhu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots