ATP
Ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς ο Κοκκινάκης

 
Ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς ο Κοκκινάκης
Ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς ο Κοκκινάκης
tennisnews team Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 - 19:12

Την ώρα που πολλοί από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου έχουν ανακοινώσει ήδη πως δε θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Θανάσης Κοκκινάκης δηλώνει έτοιμος για το Ρίο, ανυπομονεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, αλλά και να δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από 10 μήνες!

"Ως παιδί, μεγάλωνα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τηλεόραση και ήλπιζα πως θα ήμουν και εγώ εκεί κάποια μέρα. Ανυπομονώ να πάω στο Ρίο και να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Επίσης θα δώσω τον πρώτο μου αγώνα μετά από 10 μήνες. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν να αναρρώσω και να έρθω σε αυτό το σημείο", έγραψε ο Κοκκινάκης, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

O Κοκκινάκης, θέλει να κρατήσει ψηλά το τένις της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μετά και από τις αποφάσεις των Νικ Κύργιου και Bernard Tomic - δηλαδή των δυο κορυφαίων παικτών της χώρας - να μην αγωνιστούν στο Ρίο αυτό το καλοκαίρι.

Επιπλέον, ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός είναι ενθουσιασμένος και επειδή εκτός από την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι επιτέλους και έτοιμος σωματικά για την πρώτη του αναμέτρηση στο 2016. Ένας τραυματισμός στον ώμο τον άφησε πολύ πίσω, κρατώντας τον μακριά από τα courts για 10 περίπου μήνες, από τον Οκτώβριο του 2015. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 452 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το περσινό καλοκαίρι ήταν στο Νο. 69.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots