ATP
Dimitrov: "O Federer είναι ο καλύτερος δάσκαλος"

 
Dimitrov: "O Federer είναι ο καλύτερος δάσκαλος"
Dimitrov: "O Federer είναι ο καλύτερος δάσκαλος"
tennisnews team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 - 17:03

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε για το Interview Magazine, o Grigor Dimitrov υποστήριξε πως ο Roger Federer είναι ο καλύτερος δάσκαλος που είχε, αφού έμαθε περισσότερα από αυτόν στις ήττες του, σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους που είχε.

"Πάντα μάθαινα πολλά στα παιχνίδια μου με τον Roger. Συνειδητοποίησα πως μπορούσα να βελτιωθώ και να τα πάω καλύτερα κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες στο γήπεδο", δήλωσε ο Dimitrov στο Interview.

Ο 25χρονος Βούλγαρος, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως του έκανε κακό που τον παρομοίαζαν με τον Federer στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, εξήγησε πως όταν αγωνίζεται με τον Novak Djokovic δεν είναι το ίδιο.

"Έπαιξα και με τον Novak μερικές φορές, αλλά νομίζω πως περισσότερες έχω παίξει με τον Andy. Κάθε φορά όμως, μαθαίνω περισσότερα όταν παίζω με τον Roger. Προφανώς, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, γιατί ακόμα δεν τον έχω κερδίσει, αλλά αισθάνομαι πως μαθαίνω πολλά. Φυσικά, οι υπόλοιποι παίκτες είναι απίστευτοι και βρίσκονται στις καλύτερες εποχές τους."

Στη συνέντευξή του για το περιοδικό, ο Dimitrov ανέφερε επίσης πως μπορεί να αγαπάει το τένις, αλλά δεν είναι η μοναδική του ασχολία.

"Αγαπώ το τένις, αλλά ακόμα και αν ήμουν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, δε θέλω να με θυμούνται μόνο από το τένις. Είμαι πολλά περισσότερα από ένας τενίστας. Το τένις είναι αυτό που αγαπάω και αυτό στο οποίο θέλω να διαπρέψω. Ζωγραφίζω για τους φίλους μου, σχεδιάζω ρούχα. Αυτός είμαι στην πραγματικότητα."

Τέλος, ο ημιφιναλίστ του US Open του 2014 έκανε ένα σχόλιο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα αγωνιστεί αυτές της μέρες. Για τον 1ο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον Marin Cilic το Σάββατο, στον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας.

"Αγαπώ τους Ολυμπιακούς. Μου αρέσει η ιδέα μιας διοργάνωσης που γίνεται κάθε 4 χρόνια. Πάντα αγαπούσα τη Βουλγαρία και μου άρεσε που είμαι Βούλγαρος. Ξέρω πως κάνουν πιο βαρύ το πρόγραμμα, αλλά την ίδια ώρα, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots