ATP
Νέο πρόωρο αντίο για τον Nishikori (vid)

 
Νέο πρόωρο αντίο για τον Nishikori (vid)
Νέο πρόωρο αντίο για τον Nishikori (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 20:34

O Kei Nishikori δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του, Yoshihito Nishioka, στην πρεμιέρα του στο Cincinnati Masters και για ακόμα μια χρονιά αποχαιρετά πολύ νωρίς το Σινσινάτι.

Το Western & Southern Open είναι το μοναδικό μεγάλο τουρνουά, Masters ή Grand Slam, που δεν έχει προκριθεί ποτέ στα προημιτελικά ο Kei Nishikori, κάτι που θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς ο Nishioka πήρε τη νίκη στο ιαπωνικό ντέρμπι με 7-6 (2), 6-4.

Ο Nishikori κατάφερε να επιστρέψει από το 3-5 στο 1ο σετ και να ισοφαρίσει σε 5-5, όμως στο tie-break έχασε τους πρώτους 6 πόντους και τελικά ο Nishioka το πήρε στην 3η ευκαιρία του, κάνοντας το 7-2.

Στο 2ο σετ ο Nishikori κατάφερε να επιστρέψει από το 2-3, 0-40 και να ισοφαρίσει σε 3-3, για να κάνει και break στο αμέσως επόμενο game και να αποκτήσει το προβάδισμα με 4-3. Αυτό ωστόσο ήταν το τελευταίο game που κέρδισε ο 29χρονος Ιάπωνας στον αγώνα, καθώς ο Nishioka απάντησε με 2 break, που του έδωσαν το σετ με 6-4.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση για τους δυο Ιάπωνες, με τον Nishioka να παίζει σπουδαίο τένις και να συνεχίζει την καταπληκτική του εβδομάδα στο Σινσινάτι, όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά του.

Ο Nishikori συνεχίζει την κακή του παράδοση στο Σινσινάτι, όπου έχει μόλις 4 νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Η καλύτερη πορεία του είναι ο 3ος γύρος, όπου έφτασε το 2012 και το 2016.

Στον 3ο γύρο του Cincinnati Masters, o 23χρονος Νishioka θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur, που λίγο νωρίτερα πήρε τη νίκη επί του Reilly Opelka, με 7-6 (3), 6-4.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής σήμερα, ο Richard Gasquet επιβλήθηκε του Federico Delbonis με 7-5, 7-6 (1) και θα περιμένει την αναμέτρηση του Radu Albot με τον Diego Schwartzman, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots