ATP
Πότε και που θα δείτε τους αγώνες της Ελλάδας στο ATP Cup

 
Πότε και που θα δείτε τους αγώνες της Ελλάδας στο ATP Cup
Πότε και που θα δείτε τους αγώνες της Ελλάδας στο ATP Cup
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 - 18:56

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με τον Καναδά, που θα ανοίξει τα ξημερώματα της Παρασκευής την "αυλαία" του ATP Cup. Που μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του ATP Cup, που θα σημάνει και την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στις 02:00 μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, προς ξημερώματα Παρασκευής, θα αρχίσει το tie της Ελλάδας με τον Καναδά, για τον 6ο όμιλο.

Στον πρώτο αγώνα του tie, που θα αρχίσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime. Λίγο μετά την ολοκλήρωση αυτού του αγώνα, θα αρχίσει το δεύτερο παιχνίδι του μονού (περίπου στις 04:00), ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Denis Shapovalov. 

Στο διπλό (περίπου στις 06:00), όπου μπορεί να προκύψουν αλλαγές (ειδικά αν το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί), οι Περβολαράκης και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Auger-Aliassime και Shapovalov. Όλοι οι αγώνες της Ελλάδας για την Παρασκευή, θα μεταδοθούν από το Nova Sports 1 HD.

Στο ίδιο κανάλι θα μεταδοθούν αργότερα οι αγώνες της Γερμανίας με την Αυστραλία, που είναι για τον ίδιο όμιλο και θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί.

Εκτός από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Nova, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα του Tennis TV. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots