ATP
Medvedev: "Υπάρχουν κανόνες, αλλά δεν ξέρω τι έγινε"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 - 11:46

Ο Daniil Medvedev δεν θέλησε να πάρει κάποια θέση στην υπόθεση του Novak Djokovic, εξηγώντας πως δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο.

"Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη, υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Υπάρχουν σίγουρα και εξαιρέσεις στους κανόνες και δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη με τα χαρτιά, ξέρω ό,τι ξέρει και ο υπόλοιπος κόσμος. Προχθές δημοσίευσε ότι έχει λάβει ιατρική εξαίρεση. Πιθανότατα κάτι ήταν λάθος με τα χαρτιά του, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν μπήκε στην υπόθεση ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ή ο Craig Tiley. Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι μέσα στα πράγματα", είπε ο Medvedev, όταν του ζητήθηκε η άποψη γι' αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον Novak Djokovic.

"Είναι δύσκολο να μιλήσω. Αν πάντως είχε λάβει δίκαια την ιατρική εξαίρεση, τότε θα έπρεπε να είναι μαζί μας. Αν όχι, δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Ακούγεται απλό, αλλά στην πραγματική ζωή είναι πιο περίπλοκο και δεν μπορούμε να ξέρουμε τις λεπτομέρειες", πρόσθεσε ο Ρώσος, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, αλλά όπως είπε η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι του Novak και σ' αυτόν θα πρέπει να γίνουν οι ερωτήσεις.

"Μια φορά είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να παίξω σε ένα Challenger στη Μεγάλη Βρετανία. Και φέτος υπήρχαν αμφιβολίες για τις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί δεν είχα βίζα και όλες οι πρεσβείες ήταν κλειστές λόγω Covid. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με κάποιες χώρες, αυτό το πρόβλημα τώρα είναι δικό του, οπότε καλύτερα να ζητήσετε το σχόλιο του ίδιου."

O Medvedev βοήθησε σήμερα τη Ρωσία να φτάσει στην 3η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο ATP Cup και την έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αγωνιστεί το Σάββατο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots