ATP
Νίκη και στο διπλό για τον Καναδά

 
Νίκη και στο διπλό για τον Καναδά
Νίκη και στο διπλό για τον Καναδά
tennisnews team Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 - 8:10

Ο Καναδάς χρησιμοποίησε τα μεγαλύτερά του όπλα και στο διπλό, τους Denis Shapovalov και Felix Auger-Aliassime, για να ολοκληρώσει το tie με την Ελλάδα στο 3-0, μετά τη νίκη τους επί των Μιχάλη Περβολαράκη και Πέτρο Τσιτσιπά.

Τα δυο νέα μεγάλα αστέρια του καναδικού τένις, συνεργάστηκαν άψογα και πήραν τη νίκη επί των Περβολαράκη και Πέτρου Τσιτσιπά με 6-2, 6-3, για να ολοκληρώσουν ένα αήττητο tie με την Ελλάδα την 1η ημέρα του ATP Cup.

Οι Περβολαράκης και Τσιτσιπάς είχαν καλές στιγμές, στάθηκαν καλά ειδικά στα σερβίς τους, όμως το επίπεδο των Shapovalov και Auger-Aliassime ήταν πολύ υψηλό, με τους Καναδούς να κάνουν δυο break στο 1ο σετ και ακόμα ένα στο ξεκίνημα του 2ου σετ, όπου προηγήθηκαν με 3-0.

Το ελληνικό δίδυμο διατήρησε τη διαφορά στο ένα break σε όλο το 2ο σετ αλλά οι Shapovalov και Auger-Aliassime δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στα επόμενα service games τους στο παιχνίδι, για να ολοκληρώσουν το ματς σε 67 λεπτά. 

ΚΑΝΑΔΑΣ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 
Felix Auger-Aliassime - Μιχάλης Περβολαράκης 6-1, 6-3
Denis Shapovalov - Στέφανος Τσιτσιπάς 7-6 (6), 7-6 (4)
Auger-Aliassime/Shapovalov - Περβολαράκης/Π. Τσιτσιπάς 6-2, 6-3

Ο Καναδάς έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, καθώς πλέον έχει την 1η του νίκη χωρίς κανένα χαμένο ματς στο tie. Αργότερα σήμερα θα γίνει ο άλλος αγώνας του 6oυ ομίλου για την 1η αγωνιστική, ανάμεσα στην Αυστραλία και στη Γερμανία. Την Κυριακή η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία και ο Καναδάς την Αυστραλία, για τη 2η αγωνιστική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots