ATP
Bublik: "Παίζω τένις μόνο για τα λεφτά"

 
Bublik: "Παίζω τένις μόνο για τα λεφτά"
Bublik: "Παίζω τένις μόνο για τα λεφτά"
tennisnews team Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 - 7:53

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Alexander Bublik ομολόγησε πως δεν απολαμβάνει καθόλου το τένις και πως αγωνίζεται μόνο για τα χρήματα.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω κάποια θετική πλευρά στο να είμαι τενίστας. Παίζω μόνο για τα χρήματα. Αν δεν υπήρχε ο παράγοντας χρήματα, θα σταματούσα αμέσως", εξομολογήθηκε ο Bublik στη L'Equipe.

Αν είχε κερδίσει αρκετά χρήματα, πιθανότατα δεν θα βρισκόταν καν στο tour, όπως είπε στη συνέχεια ο 22χρονος Καζάκος: "Θα είχα ήδη παραιτηθεί. Ή ίσως και όχι... Ακόμα δεν έχω φτάσει στο ίδιο σημείο με τον φίλο μου τον Bernie (Bernard Tomic). Αλλά δεν είμαι και πολύ μακριά απ' αυτό (γέλια)."

Όσο για το τατουάζ που έχει για το τένις, ο Bublik ανέφερε: "Έχω 7 τατουάζ και το καθένα αντιπροσωπεύει και μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου. Το ένα είναι για το τένις (ένας σκελετός που κρατάει ένα μπαλάκι) και μου θυμίζει πως πρέπει να αναγκάζομαι να παίζω αυτό το άθλημα κάθε μέρα."

Τέλος, ο Bublik είπε πως είναι και ένας "μοναχικός λύκος" και πως δεν του αρέσει να ανήκει σε κάποια ομάδα: "Μεγάλωσα για να είμαι μοναχικός πολεμιστής. Στο Davis Cup, αν μπορούσα, θα εμφανιζόμουν το τελευταίο λεπτό και δεν θα πήγαινα στις προπονήσεις."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots