ATP
Ιταλική μάχη στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης (vid)

 
Ιταλική μάχη στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης (vid)
© BOSS OPEN
tn team Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 21:45

O Matteo Berrettini συνεχίζει την πορεία του στην Στουτγκάρδη και προκρίθηκε στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Lorenzo Musetti.

Ο Berrettini συνεχίζει το δυναμικό του comeback και επικράτησε του James Duckworth με 6-4, 7-5, για να μπει στα ημιτελικά του BOSS Open της Στουτγκάρδης.

Ο 28χρονος Ιταλός, φιναλίστ στο Wimbledon το 2021 και κάτοχος 4 τίτλων στο χορτάρι, δεν επέτρεψε ούτε ένα break point στον αντίαπαλό του, που έκανε μεγάλο τουρνουά, ξεκινώντας από τα προκριματικά.

Στο 1ο σετ έκανε το μοναδικό break στο 5ο game και πέρασε μπροστά με 3-2. Και στο 2ο σετ είχε ευκαιρίες στο 5o game, αλλά ο Αυστραλός επέστρεψε αυτή τη φορά από το 0-40 και κράτησε το σερβίς του. Τελικά το break ήρθε από τον Berrettini στο 11ο game, για να περάσει μπροστά με 6-5 και να σερβίρει για τη νίκη επιτυχώς στο επόμενο.

Στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης ο πρωταθλητής του 2019 και του 2022 θα αντιμετωπίσει τον επίσης Ιταλό, Lorenzo Musetti, Νο.5 στο ταμπλό, που βρέθηκε πίσω με σετ, όμως προηγήθηκε με 4-6, 6-1, 1-0 στο 3ο, όταν ο Alexander Bublik εγκατέλειψε για αδιευκρίνιστους λόγους, αφού δεν φάνηκε σε πρώτη φάση να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν οι Jack Draper και Brandon Nakashima. O Draper πέτυχε 31 άσους στη νίκη του με 5-7, 6-4, 7-6 (1) επί του Frances Tiafoe. O Nakashima μπήκε άνευ αγώνα στα ημιτελικά, καθώς ο αντίπαλός του, Jan-Lennard Struff, αποσύρθηκε λόγω ασθένειας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (15/06):

Center Court:
13:00 Brandon Nakashima v. Jack Draper [6] COSMOTE SPORT 7HD
15:00 Lorenzo Musetti [5] v. Matteo Berrettini COSMOTE SPORT 7HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots