ATP
Έκλεισε μεγάλο ματς με De Minaur o Zverev (vids)

 
Έκλεισε μεγάλο ματς με De Minaur o Zverev (vids)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 5:18

O Alexander Zverev δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Tallon Griekspoor, για να κλείσει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Alex De Minaur στον 4ο γύρο του Indian Wells.

Ο Zverev επικράτησε μετά από δυο γεμάτα σετ του Griekspoor με 7-6 (7), 6-3 και πήρε την πρόκριση για τους "16" καλύτερους του Indian Wells Masters, εκεί που ήδη τον περίμενε ο De Minaur.

Ο Zverev, Nο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο 1ο σετ. Κατάφερε να ανατρέψει το 3-5, να σβήσει break point στο 5-5, 30-40 και να επιστρέψει από το 4-6 και το διπλό set point του Griekspoor στο tie-break, όπου επικράτησε με 9-7 και "έκλεψε" τελικά το σετ.

Πιο απλά ήταν τα πράγματα στο 2ο σετ, που πάλι δεν είχε εύκολο έργο, αλλά κατάφερε στο 7ο game να πάρει ένα πολύτιμο break και να προηγηθεί με 4-3. Μετά απ' αυτό δεν υπήρξε απάντηση από τον Ολλανδό και ο "Sascha" έκλεισε το ματς με νέο break για το 6-3.

Στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον De Minaur, που νωρίτερα είχε επικρατήσει του Alexander Bublik με 7-5, 6-0, κερδίζοντας τα 8 τελευταία games του αγώνα.

Ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τον De Minaur και η 17η συνολικά στη σεζόν (17-4), με τον Αυστραλό να είναι πολύ φορμαρισμένος αυτή την περίοδο και να δείχνει ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Τον Zverev πάντως τον έχει κερδίσει και στο παρελθόν 2 φορές, σε 3 αναμετρήσεις (2-1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots