ATP
Παράπονα από τον Schwartzman στο Indian Wells

 
Παράπονα από τον Schwartzman στο Indian Wells
Παράπονα από τον Schwartzman στο Indian Wells
tennisnews team Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 - 18:21

O Diego Schwartzman εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του προς τη διοργάνωση του Indian Wells, υποστηρίζοντας πως ενημερώθηκε για την ακύρωση του τουρνουά από τα social media - και δεν ήταν ο μόνος.

"Θα ήταν ωραίο αν η ATP είχε καλύτερη επικοινωνία με τους παίκτες για την ακύρωση ενός τέτοιους τουρνουά, από τη στιγμή που όλοι βρισκόμαστε εδώ. Το να μαθαίνω τα νέα από τα social media ή το WhatsApp, είναι αρκετά ακατάλληλο", έγραψε ο Schwartzman στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το πρόβλημα της ενημέρωσης ήταν το μοναδικό για τον Αργεντινό, που δεν διαφωνεί με την απόφαση: "Η κατάσταση είναι πλήρως κατανοητή. Ο τρόπος που γνωστοποιήθηκε με απογοήτευσε. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα τουρνουά, που επίσης έχουν επηρεαστεί οι πόλεις και οι χώρες τους."

Και άλλοι παίκτες κατήγγειλαν προβλήματα ενημέρωσης, με το Indian Wells να ανακοινώνει την απόφασή του το βράδυ της Κυριακής (τοπική), ακριβώς την προηγούμενη μέρα πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων.

"Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η WTA δεν είναι να οργανώσει ένα έκτακτο meeting με τις παίκτριες;" αναρωτήθηκε η Kirsten Flipkens, σε ένα Tweet που επιδοκίμασε η Sorana Cirstea.

Ούτε ο John Millman γνώριζε πριν την ανακοίνωση για την απόφαση της ακύρωσης του Indian Wells, όπως φάνηκε από το δικό του σχόλιο στα social media: "Αν η είδηση αληθεύει και το Indian Wells έχει ακυρωθεί, θα ήθελα να είχα μείνει (στην Αυστραλία) μετά από το Davis Cup."

Όσον αφορά μια άλλη απορία που είχαν κάποιοι, για το αν οι παίκτες θα πάρουν κάποιου είδους αποζημίωση γι' αυτές τις δυο εβδομάδες που θα παραμείνουν εκτός δράσης, ο Dustin Brown είπε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots