ATP
Εύκολα στους "16" ο Rublev, εκτός ο Fritz (vids)

 
Εύκολα στους "16" ο Rublev, εκτός ο Fritz (vids)
© China Open/VCG
tn team Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 - 13:35

O Andrey Rublev απώλεσε μόλις 3 games από τον Adrian Mannarino και πήρε πολύ γρήγορα την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Shanghai Masters. Εκεί θα βρίσκεται και ο Grigor Dimitrov - εκτός έμεινε ο Taylor Fritz.

Μόλις 62 λεπτά χρειάστηκε ο Rublev, ο οποίος συνέτριψε τον Mannarino με 6-3, 6-0 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του Shanghai Masters.

O Rublev δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ και δεν έχασε το προβάδισμα, ενώ κέρδισε τα 7 τελευταία games του παιχνιδιού.

Επόμενος αντίπαλος για τον Rublev θα είναι ο Tommy Paul, ο οποίος επικράτησε δύσκολα του ταλαντούχου Arthur Fils με 6-4, 6-7 (7), 6-4 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης για το ATP Finals.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Grigor Dimitrov, που κέρδισε τον Karen Khachanov με 7-6 (6), 6-4 και θα περιμένει τον αγώνα του Carlos Alcaraz με τον Daniel Evans.

Τέλος, πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Diego Schwartzman, που συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του επικρατώντας του Taylor Fritz με 6-4, 3-6, 7-6 (5). Ο Schwartzman, ο οποίος είχε αποκλείσει τους Luca Van Assche και Jiri Lehecka στους προηγούμενους γύρους, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Nicolas Jarry και Lorenzo Sonego για μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots