ATP
Anderson: "Θα βγούμε δυνατότεροι απ' αυτό"

 
Anderson: "Θα βγούμε δυνατότεροι απ' αυτό"
Anderson: "Θα βγούμε δυνατότεροι απ' αυτό"
tennisnews team Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - 22:16

Σε συνέντευξή του στην ΑΤΡ, ο Kevin Anderson μίλησε για την κατάσταση της υγείας του μετά την εγχείρησή του, αλλά και για την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, πως η ανθρωπότητα θα βγει δυνατότερη απ' αυτή τη δοκιμασία.

"Η ανάρρωσή μου πηγαίνει θαυμάσια, είναι επιτυχημένη ως τώρα. Πιθανότατα θα μπορούσα να είμαι έτοιμος και για το Monte-Carlo. Προφανώς αυτό δε θα συμβεί, οπότε μπορώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και να μείνω σπίτι. Το δυσκολότερο μέρος, αυτό της εγχείρησης, έχει περάσει", είπε ο Anderson στο ATPTour.com.

Ο 33χρονος Νοτιαφρικανός, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο Νο.123 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έχει φτάσει έως το No.5, μίλησε και για την παγκόσμια κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού, που ήρθε λίγο μετά τις τραγικές πυρκαγιές της Αυστραλίας.

"Οι φωτιές στην Αυστραλία ήταν τραγικό και ένα τεράστιο πρόβλημα. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερο, με βάση το πόσους ανθρώπους επηρεάζει σε τόσες πολλές χώρες στον κόσμο. Το μεγαλύτερο μήνυμα είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε ασφαλείς. Αυτοί που έχουν περισσότερους followers στα social media είναι σημαντικό να διαδίδουν αυτό το μήνυμα. Θα υπάρξουν πολλές απώλειες, αλλά πιστεύω πως θα βγούμε πιο ενωμένοι και δυνατότεροι απ' αυτό."

O Anderson έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο New York Open, τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν θα αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιουνίου, όταν και θα λήξει η περίοδος αναστολής του ATP Tour, με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots