ATP
Το τένις επιστρέφει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες!

 
Το τένις επιστρέφει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες!
Το τένις επιστρέφει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες!
tennisnews team Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 13:49

Ένα τουρνουά επίδειξης υψηλού επιπέδου αναμένεται να λάβει χώρα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες στη Γερμανία, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Dustin Brown. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Telegraph, 32 αγώνες θα γίνουν συνολικά κεκλεισμένων των θυρών στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο στη νοτιοδυτική Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου, δηλαδή σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.

Η Γερμανία, παρά το γεγονός πως είχε να διαχειριστεί πάρα πολλά κρούσματα του Covid-19, ανήκει στις χώρες που τα πήγαν πολύ καλά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και σε πολλά κρατίδια αναμένεται σύντομα να χαλαρώσουν και τα περιοριστικά μέτρα στους πολίτες της. Η χαλάρωση αυτή συμπεριλαμβάνει και το τένις στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο, όπου έχει κανονιστεί να γίνει το Tennis Point Exhibition Series.

Το πλάνο είναι να γίνουν 32 αγώνες σε 4 ημέρες, όλοι κεκλεισμένων των θυρών, σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Tennis Channel και δωρεάν live streaming στις online στοιχηματικές εταιρείες.

Το τουρνουά όπως είναι φυσικό θα έχει περισσότερο παίκτες από τη Γερμανία, αλλά δε θα λείψει το υψηλό επίπεδο. Ένας από τους συμμετέχοντες είναι ο Dustin Brown, ενώ θα λάβει μέρος και ο Yannick Hanfmann, που έχει περάσει επίσης από το Top 100, καθώς και ο Βρετανός Jan Choinski, Νο.332 στον κόσμο. Θα αγωνιστούν κι άλλοι επαγγελματίες παίκτες, που είναι χαμηλότερα στην κατάταξη.

Να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το μόνο τουρνουά επίδειξης που ανακοινώθηκε έως τώρα για τον Μάιο. Ένα τουρνουά, με ακόμα σημαντικότερες συμμετοχές, θα λάβει χώρα στη Mouratoglou Tennis Academy στη νότια Γαλλία στα μέσα του μήνα, ενώ την πρόθεσή του να διοργανώσει αγώνες επίδειξης έχει εκφράσει και η ακαδημία του Rafael Nadal.

Φωτογραφία: IG @itsjaclee.tennis

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots