ATP
Συγκέντρωσε 275.000 δολάρια o Schwartzman

 
Συγκέντρωσε 275.000 δολάρια o Schwartzman
Συγκέντρωσε 275.000 δολάρια o Schwartzman
tennisnews team Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 - 15:27

O Diego Schwartzman, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Paulo Dybala, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 275.000 δολάρια μέσα από ένα τουρνουά FIFA20, τα οποία και θα διαθέσουν στον Ερυθρό Σταυρό της Αργεντινής.

Οι δυο αθλητές διοργάνωσαν το τουρνουά FIFA20 στο PlayStation για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν χρήματα για το νοσηλευτικό προσωπικό της πατρίδας τους, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες, αλλά και την επιρροή τους.

Τα πήγαν αρκετά καλά, καθώς το τουρνουά είχε τηλεοπτική κάλυψη σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κανάλια στην Αργεντινή, ενώ συμμετείχαν κυρίως αθλητές. Από το τένις, εκτός φυσικά από τον Schwartzman, συμμετείχαν ο επίσης Αργεντινός Juan Monaco, καθώς και ο Dominic Thiem, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, Toto Salvio, που έχει περάσει και από την Ευρώπη, παίζοντας πολλά χρόνια στην Μπενφίκα. Στον τελικό της Κυριακής κέρδισε τον Schwartzman.

Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος του τουρνουά, το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 274.710 δολάρια και θα διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό της Αργεντινής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots