ATP
Κατά της συγχώνευσης ο Κύργιος

 
Κατά της συγχώνευσης ο Κύργιος
Κατά της συγχώνευσης ο Κύργιος
tennisnews team Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 16:04

Παρότι πολλά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του τένις έσπευσαν να επιδοκιμάσουν την πρόταση του Roger Federer για συγχώνευση της ATP με τη WTA, ο Νικ Κύργιος δήλωσε ενάντιος σε αυτό το εγχείρημα.

"Δεν πρέπει να συγχωνευτούμε", ήταν το πολύ σύντομο αλλά ξεκάθαρο σχόλιο που έκανε ο Κύργιος στο Twitter σήμερα, εκφράζοντας τη διαφωνία του για την πρόταση του Federer περί συγχώνευσης της ATP με τη WTA.

Και χθες ο Κύργιος σχολίασε αρνητικά τη δημοσίευση του Federer. Η πρώτη του αντίδραση ήταν ένα ειρωνικό "ναι", που απάντησε στην ερώτηση του Ελβετού: "Απλά αναρωτιέμαι... είμαι ο μόνος που σκέφτεται πως έχει έρθει η ώρα το ανδρικό και το γυναικείο τένις να ενωθεί σε ένα σύνολο;"

Λίγες ώρες μετά επανήλθε με νέα δημοσίευση στο Twitter, σχολιάζοντας: "Έχει ρωτήσει κανείς την πλειοψηφία των παικτών της ΑΤΡ για το τι πιστεύει για τη συγχώνευση με τη WTA και πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό για μας;"

 

Πάντως τα σχόλια του Κύργιου δεν είχαν μεγάλη αποδοχή, σε αντίθεση με την πρόταση του Federer, που πολλοί στήριξαν, ανάμεσά τους και ο Rafael Nadal.

"Roger, όπως ξέρεις και από τις συζητήσεις μας, συμφωνώ απόλυτα και θα ήταν εκπληκτικό να βγούμε από αυτή την κρίση με μια ένωση του ανδρικού και του γυναικείου τένις σε μια μόνο οργάνωση", έγραψε ο Ισπανός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots