ATP
Ο πρωταθλητής του Roland Garros που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ!

 
Ο πρωταθλητής του Roland Garros που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ!
Ο πρωταθλητής του Roland Garros που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ!
tennisnews team Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 - 17:40

Ένας πρωταθλητής του Roland Garros - και μάλιστα εν ενεργεία πρωταθλητής - αποκάλυψε πως τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται σε σούπερ μάρκετ!

Ο λόγος για τον Kevin Krawietz, που μαζί με τον Andreas Mies κατέκτησε το Roland Garros στα διπλά το 2019, στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του. Ο 28χρονος Γερμανός, αποκάλυψε πως μόλις το τένις σταμάτησε θορυβήθηκε και φρόντισε να βρει μια προσωρινή δουλειά σε σούπερ μάρκετ, όπου και εργάζεται τις τελευταίες εβδομάδες.

"Δουλεύω σε ένα σούπερ μάρκετ εδώ και μερικές εβδομάδες, για 450 ευρώ. Μαζί με έναν συνάδελφο γεμίζουμε ράφια, είμαι υπεύθυνος για τα λουκάνικα και το τυρί και φροντίζω και τις άδειες κούτες", αποκάλυψε ο Krawietz στην εφημερίδα Der Spiegel.

"Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σεκιούριτι στην είσοδο και ψέκαζα τα καλάθια των πελατών με απολυμαντικό", πρόσθεσε το Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών.

Η δουλειά είναι ημιαπασχόληση και ο Krawietz, ο οποίος περνάει την περίοδο αυτή στο Μόναχο, έχει τη δυνατότητα να προπονείται κάποιες ημέρες της εβδομάδας και να μένει σε επαφή με το άθλημα: "Έχω άδεια για να προπονούμαι σε ένα κλειστό γήπεδο τένις, εξαιτίας μιας ειδικής εξαίρεσης. Παίζω εκεί 3-4 φορές την εβδομάδα."

Όσο για την εμπειρία του στο σούπερ μάρκετ, ο Γερμανός σίγουρα εκτίμησε περισσότερο τους ανθρώπους που σηκώνονται από τα ξημερώματα για να εργαστούν, ενώ δείχνει πανέτοιμος για κάθε πρόκληση που θα του φέρει η ζωή, αν το τένις σταματήσει να είναι το κύριο εισόδημά του.

"Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να έχω επιπλέον εκτίμηση σ' αυτούς τους ανθρώπους. Οι συνάδελφοι εδώ σηκώνονται από τις 5 το πρωί, είναι στο κατάστημα στις 05:30 και γεμίζουν τα ράφια. Εγώ είχα την τύχη στη ζωή μου να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα."

Φωτογραφία: Instagram (@kevinkrawietz)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots