ATP
Προετοιμάζεται αναστολή έως τις 3 Αυγούστου

 
Προετοιμάζεται αναστολή έως τις 3 Αυγούστου
Προετοιμάζεται αναστολή έως τις 3 Αυγούστου
tennisnews team Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 - 22:58

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα μια νέα επέκταση της αναστολής του tour, που δε θα επανέλθει πριν τον Αύγουστο.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση που είναι εν ενεργεία, το επαγγελματικό τένις δεν θα ξεκινήσει πριν τις 13 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε τη μέρα που ακυρώθηκε το Wimbledon, από την ITF, την ATP και τη WTA.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ισπανικής Marca, αναμένεται μια νέα επέκταση τριών ακόμα εβδομάδων, που θα οδηγήσει την αναστολή αυτή έως και τις 3 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει πως θα ανασταλούν ακόμα τα τουρνουά της ΑΤΡ σε Αμβούργο, Νιούπορτ, Μπάσταντ, Los Cabos, Gstaad, Umag, Ατλάντα και Kitzbuhel, καθώς και τα τουρνουά της WTA σε Βουκουρέστι, Λωζάνη, Παλέρμο, Jurmala, New Haven και Karlsruhe.

Στις 3 Αυγούστου θα γίνει το Citi Open στην Ουάσινγκτον (ATP/WTA), καθώς και το Silicon Valley Classic στο Σαν Χοσέ (WTA). Έχοντας ακυρωθεί και το Rogers Cup, τουλάχιστον το γυναικείο τουρνουά του Μόντρεαλ (10-16 Αυγούστου), η μεγάλη ελπίδα όλων είναι να έχει επιστρέψει το tour έως τις 17 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το μεγάλο τουρνουά του Σινσινάτι, που θα αποτελέσει βέβαια και το σημαντικότερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του US Open (31 Aυγούστου).

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots