ATP
Ισπανία: Τον Ιούλιο το πρώτο τουρνουά τένις

 
Ισπανία: Τον Ιούλιο το πρώτο τουρνουά τένις
Ισπανία: Τον Ιούλιο το πρώτο τουρνουά τένις
tennisnews team Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 - 18:13

Η RFET θα διοργανώσει το πρώτο εθνικό τουρνουά της Ισπανίας μέσα στον Ιούλιο, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του Rafael Nadal και της Garbine Muguruza.

Εδώ και λίγο καιρό η ισπανική ομοσπονδία αντισφαίρισης έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της να διοργανώσει μερικά εθνικά τουρνουά στην Ισπανία, ώστε οι παίκτες και οι παίκτριες της χώρας να δώσουν μερικά δυνατά ματς και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, πριν επιστρέψουν τα διεθνή τουρνουά.

Πλέον τα εθνικά πρωταθλήματα της RFET είναι γεγονός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RTEV θα ξεκινήσουν από τη Γέιδα, στις 10 Ιουλίου. Στο πρώτο τουρνουά ωστόσο, δεν θα συμμετέχουν οι δυο σημαντικότεροι εκπρόσωποι του ισπανικού τένις αυτή την περίοδο, ο Rafael Nadal και η Garbine Muguruza.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για τουρνουά υψηλού επιπέδου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στους άνδρες αναμένεται να αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta, Albert Ramos Vinolas και Feliciano Lopez, ενώ στις γυναίκες θα συμμετέχουν οι Carla Suarez Navarro, Sara Sorribes Tormo, Paula Badosa Gibert και Aliona Bolsova.

Μετά τη Γέιδα, επόμενοι σταθμοί θα είναι η Μαδρίτη και η Βαλένθια, ενώ πιθανή διοργανώτρια ενός τέτοιου τουρνουά δείχνει να είναι και η Σεβίλλη. Τα τουρνουά θα είναι τριήμερα, καθώς θα ξεκινούν την Παρασκευή και θα ολοκληρώνονται την Κυριακή της ίδιας εβδομάδας. Θα τηρηθούν βεβαίως όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα είναι σε ισχύ σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots