ATP
Η ΑΤΡ αποφασίζει μέσα στην εβδομάδα για τον Ιούλιο

 
Η ΑΤΡ αποφασίζει μέσα στην εβδομάδα για τον Ιούλιο
Η ΑΤΡ αποφασίζει μέσα στην εβδομάδα για τον Ιούλιο
tennisnews team Κυριακή, 10 Μαϊος 2020 - 16:20

Ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi, αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το τι θα συμβεί με τα τουρνουά του Ιουλίου.

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί η φήμη πως η ΑΤΡ και η WTA ετοιμάζονται να ανακοινώσουν νέα επέκταση της αναστολής στα tour, που μέχρι στιγμής ισχύει έως και τις 12 Ιουλίου. Ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi, δήλωσε πως μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τον υπόλοιπο Ιούλιο.

"Έχουμε ένα deadline, που είναι η 15η Μαΐου, για τα τουρνουά του Ιουλίου, μετά από το Wimbledon", αποκάλυψε ο Ιταλός, σύμφωνα με το Reuters. "Οπότε θα έλεγα πως είμαστε μπροστά 6-8 εβδομάδες, όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων. Θα ήταν ανόητο να παίρναμε αργότερα τις αποφάσεις."

Το μεγάλο ενδιαφέρον όλων είναι τo US Open και το αμερικανικό καλοκαίρι, που ξεκινάει τέλη Ιουλίου. Το US Open σύμφωνα με το καλαντάρι θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

"Η ανακοίνωση σχετικά με το US Open μπορεί να γίνει λίγο αργότερα, δε γνωρίζουμε. Στις αρχές του Ιουνίου, θα ξέρουμε πιθανότατα περισσότερα για το αμερικανικό καλοκαίρι."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots