ATP
"Δε βλέπει" Davis Cup o Pique

 
"Δε βλέπει" Davis Cup o Pique
"Δε βλέπει" Davis Cup o Pique
tennisnews team Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 - 14:21

O Gerard Pique παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο να διεξαχθούν οι τελικοί του Davis Cup αυτή τη χρονιά στη Μαδρίτη, παρόλο που πρόκειται για το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.

"Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Προσπαθούμε να είμαστε ενήμεροι για όσα αποφασίζει η κυβέρνηση σχετικά με τον αθλητισμό και να δούμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε φιλάθλους στο Caja Magica", είπε ο Pique, σε συνέντευξή του στη Movistar.

O Ισπανός αμυντικός, που εκτός από πετυχημένος ποδοσφαιριστής είναι και πετυχημένος επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης της εταιρείας Kosmos που επένδυσε στο νέο μεγάλο πρότζεκτ της ITF για το Davis Cup, εξέφρασε πάντως την απαισιοδοξία του, ακόμα και στο κομμάτι της διεξαγωγής του τουρνουά.

"Θα έλεγα πως είμαι απαισιόδοξος, επειδή θα είναι δύσκολο να διοργανώσουμε το Davis Cup χωρίς φιλάθλους. Πιστεύω πως κανείς αυτή την ώρα δεν είναι βέβαιος για το που μπορούμε να έχουμε θεατές και που πρέπει να είμαστε κεκλεισμένων των θυρών. Όσο περνούν οι μέρες, υποθέτω πως θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα."

Αν και όταν ξεκίνησε η αλλαγή του Davis Cup από την ITF πολλοί αντέδρασαν, το 1ο τουρνουά τελικών Davis Cup, που έγινε το Νοέμβριο του 2019 στο Caja Magica της Μαδρίτης, είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία και το γήπεδο - χωρητικότητας 12.500 θεατών - ήταν γεμάτο όλες τις μέρες.

Θυμίζουμε πως η Ισπανία του Rafael Nadal ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια και η ομάδα που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, εφόσον γίνει το τουρνουά, που είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα 23-29 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots