ATP
Επιστρέφει στις 10 Αυγούστου η ATP

 
Επιστρέφει στις 10 Αυγούστου η ATP
Επιστρέφει στις 10 Αυγούστου η ATP
tennisnews team Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 13:46

Τo tour της ΑΤΡ αναμένεται να επιστρέψει στις 10 Αυγούστου από το Citi Open της Ουάσινγκτον και χωρίς καραντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την ΑΤΡ, οι πληροφορίες που διαρρέουν και δημοσιεύει η Marca κάνουν λόγω για επιστροφή του tour στις 10 Αυγούστου, με το Citi Open της Ουάσινγκτον. Μάλιστα, δεν θα επιβληθεί καραντίνα στους παίκτες και απομόνωση σε μια μόνο περιοχή, όπως φαίνεται αρχικά να σχεδιάζε να κάνει η USTA.

Μετά από 5 μήνες αναστολής εξαιτίας του Covid-19, το διεθνές τένις αναμένεται να επιστρέψει και πάλι από τη χώρα στην οποία σταμάτησε τον Μάρτιο, τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, το Rogers Cup του Τορόντο θα ακυρωθεί και στις 10 Αυγούστου, την εβδομάδα δηλαδή που θα γινόταν, θα ξεκινήσει η αμερικανική hard court season με το Citi Open. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το Cincinnati Masters, το οποίο ενδέχεται να γίνει για ευκολία στη Νέα Υόρκη, όπου η USTA σχεδιάζει να διοργανώσει το US Open στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, δηλαδή από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά θα ακολουθήσει η εμβόλιμη χωμάτινη σεζόν, όπως είναι γνωστό από καιρό ότι προτίθεται να κάνει η ΑΤΡ, με τα δυο Masters της Μαδρίτης και της Ρώμης και το Roland Garros, που λογικά θα γίνει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου.

Έχοντας σαφώς μικρότερη παρουσία στο tour της ΑΤΡ σε σχέση με αυτό της WTA, η ασιατική σεζόν δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή την ΑΤΡ, που θα δώσει βάρος στα χωμάτινα τουρνουά και στα indoor, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, που γίνονται επίσης στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των τουρνουά της Αμβέρσας, της Στοκχόλμης, της Βιέννης, της Βασιλείας και φυσικά το ATP Finals του Λονδίνου, που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρώσει τη σεζόν την εβδομάδα 15-22 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots