ATP
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Νέα Υόρκη το Cincinnati Masters

 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Νέα Υόρκη το Cincinnati Masters
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Νέα Υόρκη το Cincinnati Masters
tennisnews team Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 - 13:25

Δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του US Open, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Υόρκης και το Cincinnati Masters, όπως επιβεβαίωσε η διοργάνωση.

"Το Western & Southern Open θα φιλοξενηθεί στο Billie Jean King National Tennis Centrer της USTA στη Νέα Υόρκη αυτή τη χρονιά", επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το τουρνουά του Σινσινάτι.

"Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό της διοργάνωσης του 2020, με μια επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη. Θα ανακοινωθούν επίσης οι πολιτικές επιστροφής χρημάτων για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια", σημειώθηκε επίσης στην ανακοίνωση, κάνοντας σαφές πως δεν θα φιλοξενηθούν φιλάθλοι στο τουρνουά, όπως και με το US Open.

Το Western & Southern Open, ένα τουρνουά Masters 1000 της ΑΤΡ και Premier 5 της WTA, θα γίνει την εβδομάδα 17-23 Αυγούστου και θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες που έχουν αμφιβολίες να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, για να αγωνιστούν σε δυο μεγάλα τουρνουά και όχι μόνο σε ένα.

Το πρωτόκολλο της USTA θα είναι το ίδιο με αυτό του US Open, ενώ αναμένεται να έχει ταμπλό 56 παικτών και 56 παικτριών στα μονά, 32 στα διπλά και 48 στα προκριματικά των μονών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots