ATP
Με φιλάθλους και η Ρώμη!

 
Με φιλάθλους και η Ρώμη!
Με φιλάθλους και η Ρώμη!
tennisnews team Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 14:18

Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία, το Masters της Ρώμης θα είναι επίσης σε θέση να υποδεχτεί φιλάθλους στις εγκαταστάσεις του, όπως και το Roland Garros.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας τένις, Angelo Binaghi, άφησε να εννοηθεί στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου πως το Internazionali BNL d' Italia θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει θεατές και μένει να δούμε πόσοι θα είναι αυτοί.

"Λίγες ημέρες πριν, η ΑΤΡ μας ρώτησε αν θα είμαστε διαθέσιμοι από τις 21 Σεπτεμβρίου. Το με πόσο κόσμο θα το δούμε, θα έχουμε συζητήσεις από αύριο σχετικά με το θέμα με την ιταλική κυβέρνηση", δήλωσε ο Binaghi. 

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της FFT, Bernard Giudicelli, επιβεβαίως ήδη πως θα υπάρξουν φίλαθλοι στις εγκαταστάσεις του Roland Garros, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου, όταν και θα διεξαχθεί το παρισινό Grand Slam.

Το τουρνουά της Ρώμης, που είναι κοινό τουρνουά για άνδρες και γυναίκες, θα διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε χθες τόσο από την ATP, όσο και από τη WTA.

Σχέδια για εισιτήρια υπάρχουν και από το Madrid Open, που θα γίνει την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά δηλαδή από το US Open. Ο διευθυντής του μαδριλένικου Masters, Feliciano Lopez, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο BBC την προηγούμενη εβδομάδα και είχε πει ότι είναι αισιόδοξος ότι το τουρνουά θα μπορέσει να έχει θεατές, γύρω στο 30-40% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots