ATP
Δεν θα παίξει στο τουρνουά του Thiem o Coric

 
Δεν θα παίξει στο τουρνουά του Thiem o Coric
Δεν θα παίξει στο τουρνουά του Thiem o Coric
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 14:46

O Dominic Thiem συνεχίζει κανονικά με το τουρνουά που έχει προγραμματίσει να διοργανώσει τον Ιούλιο στην Αυστρία, όπως ήταν λογικό ωστόσο, ο Borna Coric απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας του κορωνοϊού.

O Borna Coric, ο οποίος συμμετείχε στο Adria Tour της Ζαντάρ και προσβλήθηκε από τον ιό όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα, δεν θα ταξιδέψει στο Kitzbuhel της Αυστρίας για το "Thiem's 7", όπως ονομάζεται το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Dominic Thiem.

Θα τον αντικαταστήσει ο Jan-Lennard Struff, ο οποίος θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Thiem και Andrey Rublev. Σ' αυτόν τον όμιλο βρίσκεται και ο Grigor Dimitrov, που επίσης συμφώνησε να αγωνιστεί, ωστόσο είναι αμφίβολος καθώς και αυτός προσβλήθηκε από τον ιό.

Στον άλλον όμιλο θα βρίσκονται οι Matteo Berrettini, Gael Monfils, Karen Khachanov και Dennis Novak. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου και θα φιλοξενήσει και φιλάθλους, 500 ανά αγώνα.

Στην τελευταία του ενημέρωση, το βράδυ της Πέμπτης, ο Coric ανέφερε ότι ακόμα νιώθει καλά και δεν έχει συμπτώματα από τη νόσο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots