ATP
Εξαιρετική εμφάνιση και πρόκριση για Monfils (vids)

 
Εξαιρετική εμφάνιση και πρόκριση για Monfils (vids)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - 4:23

Ο Gael Monfils φαίνεται να έχει βρει τη φόρμα του και απώλεσε μόλις 3 games στην πρεμιέρα του στο Indian Wells!

Πολύ καλό τένις παίζει και πάλι ο Monfils αυτή την περίοδο. Μετά την πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο 250άρι της Ντόχας, ο 37χρονος Γάλλος ηττήθηκε στα 3 σετ από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ugo Humbert στο 500άρι του Ντουμπάι, ενώ σήμερα ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά του στο Indian Wells.

Χρειάστηκε μάλιστα μόλις 70 λεπτά, για να "εξουδετερώσει" τον Max Purcell με 6-1, 6-2 και να πάρει μια άνετη πρόκριση για τον 2ο γύρο του πρώτου Masters της χρονιάς.

Κέρδισε το 70% των πόντων στα δεύτερα σερβίς του ο Monfils, ο οποίος έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στα μέσα του 2ου σετ, ενώ "έσπασε" από 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Αυστραλού.

Στον 2ο γύρο του Indian Wells θα αντιμετωπίσει το Νο.8 του ταμπλό, Hubert Hurkacz.

Εκτός συνέχειας έμεινε ένας άλλος βετεράνος, ο Stan Wawrinka, που νωρίτερα γνώρισε την ήττα σε ένα γεμάτο ματς από τον Tomas Machac με 7-6 (3), 4-6, 6-2. Ο Machac θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Adrian Mannarino.

Ο 18χρονος Jakub Mensik επιβλήθηκε του Seong-chan Hong με 6-3, 6-4 στον εξ αναβολής αγώνα του και αύριο θα επιστρέψει στο court, για να αντιμετωπίσει το Νο.16 του ταμπλό, Ben Shelton.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι που εκκρεμούσε από χθες, ο Borna Coric κέρδισε τον Sebastian Ofner με 6-2, 3-6, 6-0 και έκλεισε ραντεβού στον 2ο γύρο με τον Jan-Lennard Struff.

Τέλος, τις καλές του εμφανίσεις συνεχίζει ο Alex Michelsen, που απέκλεισε τον Jaume Munar με 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον συμπατριώτη του, Tommy Paul.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots