Άνετα στον 2ο γύρο Ruud και De Minaur (vid)

 
Άνετα στον 2ο γύρο Ruud και De Minaur (vid)
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 - 19:10

O Casper Ruud κέρδισε στα 3 σετ τον Felipe Meligeni Alves, ενώ straight sets νίκη πήρε και ο Alex De Minaur, που κέρδισε και τη βροχή.

O Ruud έκανε θετική πρεμιέρα στο Παρίσι, επικρατώντας με 6-3, 6-4, 6-3 του Meligeni Alves, που είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά.

Έκανε καλό παιχνίδι ο Νορβηγός κάτω από την κλειστή οροφή του Suzanne Lenglen, για να φτάσει στη νίκη σε λιγότερο από 2 ώρες. Ήταν η 5η διαδοχική νίκη του, αφού την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στη Γενεύη και κατέκτησε τον τίτλο στο τοπικό 250άρι.

Στον 2ο γύρο του παρισινού major θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Alejandro Davidovich Fokina και Valentin Vacherot.

Μια γρήγορη πρόκριση πανηγύρισε και ο Alex De Minaur, ο οποίος κέρδισε και τη βροχή, αφού ήταν ο πρώτος που πρόλαβε να τελειώσει τον αγώνα του σήμερα σε γήπεδο χωρίς οροφή.

Ο Αυστραλός συνέτριψε τον Αμερικανό Alex Michelsen με 6-1, 6-0, 6-2 σε 1 ώρα και 48 λεπτά και θα περιμένει την αναμέτρηση των δυο Ισπανών, Jaume Munar και Roberto Bautista Agut.

Μόνο ένας αγώνας ολοκληρώθηκε πέρα απ' αυτούς τους δυο σήμερα στο Roland Garros για το ταμπλό των ανδρών και ήταν αυτός ανάμεσα στον Tomas Martin Etcheverry και τον Arthur Cazaux, που επίσης έγινε σε κλειστό γήπεδο, το Suzanne Lenglen. Ο Etcheverry πήρε τη νίκη με 3-6, 6-2, 6-1, 6-4 σε 3,5 ώρες και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Arthur Rinderknech και Adam Walton.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots