ATP
Ρώμη: Την Τετάρτη έχει Τσιτσιπά, Nadal και Djokovic!

 
Nadal, Djokovic, Τσιτσιπάς
Nadal, Djokovic, Τσιτσιπάς Internazionali BNL d' Italia (internazionalibnlditalia.com)
tennisnews team Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:25

Η χωμάτινη σεζόν ξεκινάει για τα καλά αύριο, αφού θα πραγματοποιήσουν τις πρεμιέρες τους στο Internazionali BNL d' Italia της Ρώμης οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic και Rafael Nadal, που θα δώσει επίσης τον πρώτο του αγώνα από τον Φεβρουάριο!

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας του Masters της Ρώμης αναμένεται συναρπαστικό, καθώς περιλαμβάνει τις σημαντικότερες αναμετρήσεις για τον 2ο γύρο του τουρνουά, σε άνδρες και γυναίκες.

Στις 14:00 περίπου, στο Centrale, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά ο μεγάλος άτυχος του US Open, Novak Djokovic, ο οποίος είχε τουλάχιστον μερικές επιπλέον μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας για το χώμα. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Salvatore Caruso, που σήμερα κέρδισε μετά από ένα γεμάτο και πολύ κλειστό παιχνίδι τον Tennys Sandgren.

Στο Centrale θα κάνει την πρεμιέρα του και ο Rafael Nadal, που δεν είχε αγωνιστεί στα τουρνουά της Νέας Υόρκης τις προηγούμενες εβδομάδες, συνεπώς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο tour μετά την εξάμηνη αναστολή. Ο κορυφαίος παίκτης που έπαιξε ποτέ στο χώμα, θα αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του US Open, Pablo Carreno Busta, σε μια δύσκολη πρώτη δοκιμασία στο τουρνουά, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Αύριο θα κάνει την πρεμιέρα του στη χωμάτινη σεζόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα παίξει στο Pietrangeli με τον 19χρονο Jannik Sinner, περίπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Ο Τσιτσιπάς είχε παίξει και πέρσι στη Ρώμη με τον ανερχόμενο Ιταλό, κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ. 

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στο διπλό, μαζί με τον σπεσιαλίστα των διπλών Aisam-Ul-Haq Qureshi, ενάντια στους Jurgen Melzer και Edouard Roger-Vasselin. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στο Court 2, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Στέφανου στο μονό.

Το πλούσιο πρόγραμμα της Τετάρτης, έχει ακόμα το μεγάλο παιχνίδι του Marin Cilic με τον David Goffin, που θα ανοίξει τη μέρα στην Grand Stand Arena. Επίσης θα πραγματοποιήσουν τις πρεμιέρες τους οι Simona Halep και Victoria Azarenka, ενάντια στις Jasmine Paolini και Venus Williams αντίστοιχα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο αγώνας της Elina Svitolina με την Anastasia Pavlyuchenkova, ενώ για το ανδρικό ταμπλό, ο Matteo Berrettini θα παίξει με τον Federico Coria και ο Grigor Dimitrov με τον Yoshihito Nishioka.

Οι αγώνες του Internazionali BNL d' Italia μεταδίδονται από την COSMOTE TV

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centrale:
12:00 Matteo Berrettini v Federico Coria
14:00 Novak Djokovic v Salvatore Caruso
16:00 Victoria Azarenka v Venus Williams
20:00 Pablo Carreno Busta v Rafael Nadal
22:00 Anastasia Pavlyuchenkova v Elina Svitolina

Pietrangeli:
12:00 Belinda Bencic v Danka Kovinic
14:00 Simona Halep v Jasmine Paolini
16:00 Jannik Sinner v Stefanos Tsitsipas
18:00 Marco Cecchinato v Filip Krajinovic
20:00 Barbora Strycova v Karolina Pliskova

Grand Stand Arena:
12:00 Marin Cilic v David Goffin
14:00 Stefano Travaglia v Borna Coric
16:00 Dayana Yastremska v Amanda Anisimova
18:00 Grigor Dimitrov v Yoshihito Nishioka

Court 1:
12:00 Magda Linette v Elise Mertens
14:00 Aliona Bolsova v Anna Blinkova
16:00 Elena Rybakina v Marie Bouzkova

Court 2:
(μετά τον αγώνα του μονού και ξεκούραση)
Tsitsipas/Qureshi v Melzer/Roger-Vassilin

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots