Ρώμη: Τότε θα υπάρχει οροφή στο κεντρικό court

 
Ρώμη: Τότε θα υπάρχει οροφή στο κεντρικό court
© Internazionali BNL d' Italia
tn team Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 - 16:44

Πολύς ντόρος έγινε αυτές της ημέρες το ζήτημα της οροφής στη Ρώμη και από σήμερα έχουμε ημερομηνία για το πότε θα είναι έτοιμη η οροφή στο Centrale, από επίσημα χείλη.

Σύμφωνα λοιπόν με την αρμόδια αρχή για τις εγκαταστάσεις του Foro Italico, Sport e salute, τα πλάνα για οροφή στο Centrale έχουν ήδη δρομολογηθεί και σε 3 χρόνια η οροφή θα είναι έτοιμη προς χρήση.

"Το έργο θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 χρόνια, το Centrale όμως θα έχει τη δική του οροφή το 2026, όταν και όλες και οι εργασίες στο Foro Italico θα έχουν ολοκληρωθεί", είπε ο Vito Cozzoli, διευθυντής της Sport e Salute, της δημόσιας επιχείρησης που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας.

Ήταν μια εφιαλτική χρονιά για τους διοργανωτές του Internazionali BNL d' Italia, που δέχτηκε σφοδρή κριτική αφού εν έτει 2023 ταλαιπώρησε δεκάδες παίκτες, εκατοντάδες εργαζόμενους και χιλιάδες θεατές, λόγω της κακοκαιρίας.

Φυσικά, ούτε αυτό που συνέβη ήταν τόσο σύνηθες, αφού έβρεξε περισσότερες από 10 μέρες στις δυο τελευταίες εβδομάδες που έγινε το τουρνουά. Ακόμα και τις μέρες που δεν υπήρξαν διακοπές, υπήρξαν ώρες που τα παιχνίδια έγιναν κάτω από ψιλόβροχο και συνθήκες πολύ έντονης υγρασίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots