ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 - 5:27

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal, για μια θέση στα ημιτελικά του ATP Finals. Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα.

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η φάση για τον όμιλο London 2020 στο ATP Finals και όλο το ενδιαφέρον είναι προφανώς στραμμένο στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Rafael Nadal, που θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Έχοντας από μια νίκη και έχοντας χάσει και οι δυο από τον πρωτοπόρο του ομίλου, Dominic Thiem, Τσιτσιπάς και Nadal θα δώσουν στην ουσία ένα νοκ άουτ ματς, αφού ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Θα είναι η 7η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Nadal να έχει κερδίσει τις 5 από τις 6 προηγούμενες (5-1). Στις νίκες του συμπεριλαμβάνεται και η τελευταία τους συνάντηση, που ήταν στο ίδιο γήπεδο, για το round robin του ATP Finals του 2019. Αρκετά δύσκολα, ο Rafa είχε κερδίσει εκείνο το ματς με 6-7 (4), 6-4, 7-5, αλλά έμεινε εκτός τουρνουά στην τριπλή ισοβαθμία (με Τσιτσιπά και Zverev) και στο τέλος της εβδομάδας ήταν ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει τον Τσιτσιπά στην O2 Arena.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει ο άλλος αγώνας της ημέρας, ανάμεσα στον Thiem και στον Andrey Rublev. Ένας αγώνας που θα έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ο Αυστριακός έχει πάρει ήδη την πρόκριση και ο Rublev δεν έχει καμιά μαθηματική ελπίδα να μπει στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centre Court:
14:00 Koolhof/Mektic v. Kubot/Melo
16:00 Dominic Thiem v. Andrey Rublev COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Ram/Salisbury v. Krawietz/Mies
22:00 Rafael Nadal v. Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD


Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots