ATP
Τσιτσιπάς: "Ο Κύργιος είναι το μαύρο πρόβατο της ΑΤΡ"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς (©tennisnews.gr)
Στέφανος Τσιτσιπάς (©tennisnews.gr) Nick Kyrgios (©IG/@k1ngkyrg1os)
tennisnews team Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 16:36

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά του Νικ Κύργιου, αποκαλύπτοντας πως δεν του αρέσει καθόλου να χάνει και πως ορισμένες φορές του τηλεφωνεί ακατάλληλες ώρες!

Ο Στέφανος ήταν καλεσμένος στο podcast "No Challenges Remaining", των Ben Rothenberg και Courtney Nguyen, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον Νικ Κύργιο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

"Είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, που σιχαίνεται να χάνει. Πιστέψτε με, δεν του αρέσει καθόλου να χάνει. Δεν το περίμενα όταν το είδα. Παίξαμε μαζί στα διπλά της Ουάσινγκτον και όταν αποκλειστήκαμε και βγήκαμε από το γήπεδο ήταν τόσο πολύ απογοητευμένος και ενοχλημένος που με ξάφνιασε. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω", είπε ο Τσιτσιπάς.

"O Νικ είναι το μαύρο πρόβατο της ATP. Του αρέσει να κάνει απρόβλεπτα πράγματα και του αρέσει να τραβάει την προσοχή του κόσμου, δεν θα το αρνηθώ αυτό. Και είναι και κάτι φυσιολογικό, δεν είναι κακό.

Έχει τη δική του προσωπικότητα, που αποδεικνύεται πως αρκετοί άνθρωποι την λατρεύουν. Πολλοί άνθρωποι επίσης τον μισούν και δεν το καταλαβαίνω. Αλλά είναι άλλοι τόσοι και εκείνοι που τον συμπαθούν. Για μένα είναι εντάξει και θεωρώ ότι το άθλημα το χρειάζεται αυτό. Είναι ψυχαγωγικό, είναι διασκεδαστικό. Έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, που πολλοί παίκτες δεν έχουν."

Όσον αφορά τη δική του σχέση με τον Κύργιο, ο Στέφανος είπε πως τον θεωρεί καλό φίλο, αλλά ώρες ώρες μπορεί να γίνει και ενοχλητικός: "Θα έλεγα πως είμαστε καλοί φίλοι, αλλά κάνει κλήσεις στο FaceTime σε τελείως τυχαίες ώρες. Κάποιες φορές μου τηλεφωνεί στη μια τη νύχτα, δεν το καταλαβαίνω."

Τέλος, για τη συμπεριφορά του Ελληνοαυστραλού στο γήπεδο, ο Στέφανος ανέφερε: "Όσο δεν δείχνει ασέβεια προς τους άλλους, είναι εντάξει. Μπορεί λίγες φορές να το έχει κάνει και αυτό δεν είναι καλό, αλλά όταν σέβεται απόλυτα το παιχνίδι και κάνει το σωστό, είναι πολύ διασκεδαστικό να παρακολουθείς τους αγώνες του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots