ATP
ATP Cup: Τα ξημερώματα οι αγώνες της Ελλάδας

 
ATP Cup: Τα ξημερώματα οι αγώνες της Ελλάδας
tennisnews team Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 - 12:47

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του ATP Cup για την Παρασκευή, με τους αγώνες της Ελλάδας με της Ισπανίας να μεταφέρονται στα ξημερώματα και ένα tie να αναβάλλεται. Τα σενάρια πρόκρισης για την ημιτελική φάση.

Από το Night Session της Rod Laver Arena, το tie της Ελλάδας με την Ισπανία μεταφέρθηκε στο Day Session της John Cain Arena, συνεπώς θα αρχίσει μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης στη χώρα μας.

Στη μια, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, ενώ στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Roberto Bautista Agut. Θυμίζουμε πως ο Rafael Nadal συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα με τη μέση του και απέσυρε τη συμμετοχή του. Θα ακολουθήσει το διπλό, όπου οι Ελλάδα θα "παραταχθεί" με τους δυο κορυφαίους της παίκτες.

Η Ελλάδα έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να κερδίσει και τους 3 αγώνες με την Ισπανία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι Ισπανοί θα είναι αυτοί που θα μπουν στην 4άδα.

Στη Rod Laver Arena το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στη μια, με το tie της Σερβίας με τη Γερμανία, στο οποίο φυσικά υπάρχει και ένας πολύ μεγάλος αγώνας, ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Alexander Zverev. Σ' αυτόν τον όμιλο τα πράγματα είναι απλά, καθώς όποια ομάδα κερδίσει το tie θα μπει και στα ημιτελικά.

Στους άλλους δυο ομίλους δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς Ρωσία και Ιταλία έχουν ήδη μπει στην ημιτελική φάση. Οι αγώνες της Αυστρίας με τη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Rod Laver Arena, όχι όμως και οι αγώνες της Αργεντινής με την Ιαπωνία, που αναβλήθηκαν και θα γίνουν το Σάββατο.

Δημιουργήθηκε συνεπώς αρκετός "κενός χώρος" τις απογευματικές και βραδυνές ώρες στην John Cain Arena, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από την Tennis Australia, καθώς η μέρα θα είναι πολύ γεμάτη, στη Margaret Court Arena έχουν προγραμματιστεί 8 αναμετρήσεις για το WTA Tour, ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για βροχή την Παρασκευή στη Μελβούρνη, οπότε είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν οι οροφές των τριών μεγάλων σταδίων.

ATP Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Rod Laver Arena:

01:00 ΣΕΡΒΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
01:00 Filip Krajinovic - Jan Lennard Struff
03:00 Novak Djokovic - Alexander Zverev
05:00 Cacic/Lajovic - Krawietz/Mies

08:30 ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ
08:30 Dennis Novak - Benoit Paire
10:30 Dominic Thiem - Gael Monfils
12:30 Oswald/Weissborn - Mahut/Roger-Vasselin

John Cain Arena:

01:00 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
01:00 Pablo Carreno Busta - Mιχάλης Περβολαράκης
03:00 Roberto Bautista Agut - Στέφανος Τσιτσιπάς
05:00 Carreno Busta/Granollers - Περβολαράκης/Τσιτσιπάς

  • Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τα NovaSports 1 & 2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots