ATP
ATP Finals στο Λονδίνο, με ή χωρίς θεατές

 
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas © tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 16:00

Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια από τις χώρες που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό, ωστόσο το ATP Finals θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Λονδίνο, ακόμα και αν γίνει χωρίς φιλάθλους.

Το ATP Finals μπορεί να γίνει χωρίς κόσμο, αλλά είναι ακόμα στο πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 15-22 Νοεμβρίου, στην O2 Arena του Λονδίνου.

"Η πρόθεσή μας, παραμένει να κλείσουμε τη σεζόν με το Nitto ATP Finals στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένου και του πιθανού σεναρίου να γίνει με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων ή χωρίς καθόλου φιλάθλους, ακολουθώντας τη νομοθεσία της βρετανικής κυβέρνησης", δήλωσε εκπρόσωπος της ΑΤΡ στην Sportsmail.

"Δουλεύουμε σκληρά για να φτιάξουμε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν του 2020 και περιμένουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες έως το τέλος του Ιουλίου. Με ένα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό κοινό και με τους χορηγούς μας, ένας τόσο μεγάλο event μπορεί να επιβιώσει και χωρίς εισιτήρια", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως το ATP Finals θα φιλοξενηθεί για τελευταία φορά στην O2 Arena, καθώς το 2021 θα μεταφερθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία των Βρετανών με την ΑΤΡ, καθώς αυτή θα είναι η 12η διαδοχική χρονιά του στο Λονδίνο - μόνο μια πόλη διοργάνωσε περισσότερες συνεχόμενες φορές το θεσμό, η Νέα Υόρκη, την περίοδο 1977-1989.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots