ATP
Το κοινό προβλέπει Τσιτσιπά στο Λονδίνο (Pic)

 
Ac hac porttitor posuere
Ac hac porttitor posuere Generated by FillItUp
tennisnews team Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 - 15:17

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην 5η θέση από τους παίκτες που εκτιμά το κοινό ότι θα δώσουν το παρόν στην τελική 8άδα του ATP World Tour Finals στο Λονδίνο φέτος, σε μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποίησε το site της ATP.

Περίπου 17.000 φίλαθλοι πήραν μέρος στην ψηφοφορία της ATP για την εκτίμηση της τελικής 8άδας του ATP World Tour Finals, που θα γίνει 10 με 17 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Στην 5η θέση με ποσοστό 58.4% ο κόσμος ψήφισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος είναι η νέα προσθήκη στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με τον Novak Djokovic να είναι πρώτος στις εκτιμήσεις του κοινού, 2ος ο Rafael Nadal, 3ος ο Roger Federer και 4ος ο περσινός πρωταθλητής Alexander Zverev. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ την τελική 8άδα κλείνουν οι, Kei Nishikori, Dominic Thiem και Marin Cilic.

Οι 7 από τους 8 παίκτες είχαν βρεθεί πέρυσι στο ATP World Tour Finals. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ωστόσο η παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια στο tour είναι εντυπωσιακή δείχνοντας την απήχηση που έχει στο φίλαθλο κοινό.

Δείτε αναλυτικά την κορυφαία 8άδα όπως την ψήφισε το κοινό

Τα πράγματα μέχρι στιγμής πηγαίνουν εξαιρετικά για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών, ο οποίος στο Race to London βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1.460 βαθμούς. Μπροστά του προηγούνται οι, Roger Federer (2.280), Novak Djokovic (2.225) και Rafael Nadal (1.605).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots