ATP
Mouratoglou: "Ο Κύργιος είναι προβοκάτορας"

 
Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou UTS / Tennis Majors
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 3:54

Τις σκέψεις του σχετικά με τον Νικ Κύργιο και όλη την ιστορία με τις διαμάχες που έχει ανοίξει μέσα από τα social media ξεδίπλωσε ο Patrick Mouratoglou, ο οποίος χαρακτήρισε "προβοκάτορα" τον Ελληνοαυστραλό, αλλά δεν αρνήθηκε ότι θα ήθελε να τον έχει στο τουρνουά του.

"Πιστεύω πως έχει αυτή την προσωπικότητα που ο κόσμος είτε τον λατρεύει είτε τον μισεί. Ό,τι και να κάνει, γίνεται υπερβολικός. Πρώτον είναι υπερβολικό και δεύτερον, είναι προβοκατόρικο. Είναι προβοκάτορας και γι' αυτό θεωρώ ότι είναι ενδιαφέρον χαρακτήρας. Γι' αυτό πολλοί άνθρωποι των συμπαθούν", είπε ο Mouratoglou, σε συνέντευξή του για το UbiTennis.

Σχετικά με το τουρνουά που διοργάνωσε πρόσφατα στην ακαδημία του, το Ultimate Tennis Showdown, το οποίο έφερε πολλές καινοτόμες προτάσεις στο άθλημα, ο Mouratoglou υποστήριξε πως ο Κύργιος θα ταίριαζε απόλυτα στο φορμάτ, παρότι ο ίδιος δεν έχει δείξει να είναι και πολύ φίλος των αλλαγών του τουρνουά.

"Θα ήταν τέλειος για το UTS. Φυσικά και θα το ήθελα πολύ. Είναι ένας από τους λίγους παίκτες εκτός των Big 3 που γεμίζει τα στάδια. Αυτό γίνεται επειδή είναι πολύ ψυχαγωγικός. Δείχνει μεγάλο πάθος στο court και ο αθλητισμός είναι πάθος. Ναι, είναι υπερβολικός, ναι, είναι προβοκάτορας, αλλά αυτή είναι η προσωπικότητά του και γι' αυτό μου αρέσει", κατέληξε ο Ελληνογάλλος προπονητής.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots