ATP
"O Wawrinka έχει απίστευτη καριέρα, είναι υποτιμημένος"

 
Stan Wawrinka, Magnus Norman
Stan Wawrinka, Magnus Norman
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 15:48

Σύμφωνα με τον Magnus Norman, ο Stan Wawrinka, με τον οποίο συνεργάζεται για αρκετά χρόνια, είναι υποτιμημένος και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, που είχε την ατυχία να αγωνιστεί στην εποχή των "Big 4".

"O Stan είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ αυτό το άθλημα. Αν δείτε τα ρεκόρ του, τα 3 Grand Slam που κέρδισε, 3 διαφορετικά Grand Slam στην εποχή των Big 4", είπε ο Norman στο ραδιόφωνο της ΑΤΡ.

"Είναι σίγουρα υποτιμημένος. Έχει μια απίστευτη καριέρα", πρόσθεσε.

O Norman συνεργάστηκε με τον Wawrinka από το 2013 έως το 2017. Στη συνέχεια έκαναν ένα διάλειμμα, αλλά από το 2018 μέχρι σήμερα είναι και πάλι μαζί. Κατέκτησαν μαζί το Australian Open (2014), το Roland Garros (2015) και το US Open (2016), καθώς και το μοναδικό Masters που έχει κερδίσει ο Ελβετός, στο Monte-Carlo το 2014.

"Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχει την ίδια συνέπεια με τους Andy Murray, ή με τους Novak, Roger και Rafa, αλλά όταν έχει βρεθεί στις καλύτερές του μέρες, μπορεί να τους κερδίσει και τους 4. Αυτό τον κάνει και τόσο ξεχωριστό. Είναι τζογαδόρος. Ρισκάρει πολύ και το παιχνίδι του είναι όλα ή τίποτα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots