ATP
"Last Dance" για Wawrinka και Norman

 
"Last Dance" για Wawrinka και Norman
tennisnews team Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 10:44

O Magnus Norman επέστρεψε στην ομάδα του Stan Wawrinka για έναν "τελευταίο χορό", με τον Ελβετό να δείχνει με τα λόγια του πως το τέλος της καριέρας του βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Wawrinka πέτυχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του με τον Norman στο πλευρό του και ανακοίνωσε πως θα τον έχει ξανά δίπλα του, στην 3η θητεία του Σουηδού τεχνικού στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία από το 2013 έως το 2017, με τον Wawrinka να κατακτά 3 Grand Slams τίτλους, στο Australian Open το 2014, στο Roland Garros το 2015 και στο US Open το 2016.

Έκαναν ένα διάλειμμα με τον Wawrinka να δοκιμάζει στο μεταξύ τους Richard Krajicek και Paul Annacone, αλλά ο Norman επέστρεψε στο box του Ελβετού το 2018 και έμεινε εκεί για 2 ακόμα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ο Wawrinka δούλευε με τον Dani Vallverdu.

"Θέλουμε να γράψουμε μαζί το τέλος αυτής της ιστορίας", είπε ο Wawrinka, μιλώντας για την επιστροφή του Norman στην ομάδα του, σε συνέντευξή του για την εφημερίδα Le Matin.

"Μετά το US Open αποφάσισα να λήξω τη συνεργασία μου με τον Dani και να φέρω πίσω τον Magnus, τον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το παιχνίδι μου, τον άνθρωπο που με βοήθησε περισσότερο στην καριέρα μου", πρόσθεσε ο 37χρονος Ελβετός, που κέρδισε στη χθεσινή του πρεμιέρα στη Βασιλεία τον Casper Ruud, δείχνοντας πως ακόμα είναι σε θέση να απειλεί και να κερδίζει τους κορυφαίους του κόσμου.

"Θέλαμε να βρούμε την τέλεια ισορροπία, οπότε θα με βοηθήσει σε όλη την προετοιμασία μου για τη νέα σεζόν και το 2023 θα είναι μαζί μου στα πιο σημαντικά τουρνουά", συμπλήρωσε ο άλλοτε Νο.3 τενίστας στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots