ATP
Χώρισαν τους δρόμους της Sinner και Piatti, κοντά σε Norman

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 11:43

Ο Jannik Sinner σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Riccardo Piatti και όλα δείχνουν πως θα δουλέψει στη συνέχεια με τον Magnus Norman.

Ο Sinner και ο Piatti φαινόταν να έχουν μια πολύ καλή συνεργασία, κάτι που έβγαινε και στα αποτελέσματα του 20χρονου Ιταλού, ωστόσο ο ταλαντούχος τενίστας ανακοίνωσε το τέλος της χθες, όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του τιμ.

"Μετά από πολλά πετυχημένα χρόνια μαζί, η προπονητική μου ομάδα και γω αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Riccardo, τον Dalibor, τον Claudio, τον Andrea, τον Cristian και τον Gaia για όλα όσα έκαναν για μένα, από το ξεκίνημα της καριέρας μου μέχρι τώρα", έγραψε ο Sinner στην ανακοίνωσή του.

"Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Riccardo, μου δίδαξε πολλά πράγματα και θα είναι για πάντα ένα κομμάτι του τένις μου. Δημιουργήσαμε μαζί πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις και πάντα θα μνημονώ το χρόνο που περάσαμε μαζί."

Ο Sinner έλυσε τη συνεργασία του και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, αλλά δεν έχει χάσει χρόνο. Ήδη σύμφωνα με το Ubitennis έχει συμφωνήσει με τον Simone Vagnozzi, πρώην τενίστα και προπονητή του Marco Cecchinato, ενώ είναι πολύ κοντά και στον Magnus Norman, που φυσικά δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού ήταν στο πλευρό των Robin Soderling και Stan Wawrinka για αρκετά χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots