ATP
Δοκίμασε underarm με... tweener o Bublik! (vids)

 
Δοκίμασε underarm με... tweener o Bublik! (vids)
tn team Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 18:20

Και τι δεν έκανε σήμερα ο Alexander Bublik! Πρώτα αποφάσισε να επιμείνει στο underarm σερβίς, παρότι χρειάστηκε να κάνει 7 προσπάθειες (!) μέχρι να κερδίσει έναν πόντο, ενώ αργότερα δοκίμασε να κάνει κάτι αλλόκοτο ακόμα και για τα δικά του δεδομένα, ένα underarm σερβίς με tweener!

Παρότι δεν του έβγαινε σήμερα, με τις εκτελέσεις του να μην είναι καλές και όσες φορές ήταν τον Lorenzo Sonego να μαντεύει σωστά, ο Alexander Bublik αποφάσισε να επιμείνει στα underarm σερβίς, κάνοντας συνολικά 7 προσπάθειες, μέχρι να κερδίσει έναν πόντο!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Μάλιστα, η 8η προσπάθειά του ήταν αλλόκοτη ακόμα και για το παιχνίδι του νεαρού Καζάκου, που δοκίμασε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, κάνοντας "underarm tweener serve"!

Ούτε αυτή η προσπάθεια του βγήκε, με αποτέλεσμα ο συνολικός του απολογισμός για σήμερα στα underarm σερβίς να είναι 1-7!

Δεν ήταν έκπληξη, ότι στο τέλος της ημέρας ο Sonego πανηγύρισε τη νίκη με 6-1, 7-5 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eastbourne International, όπου θα αντιμετωπίσει τον Max Purcell.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots