Medvedev για Ασδεράκη: "Είπα κάτι στα ρωσικά, δεν ήταν τόσο κακό"

 
Medvedev για Ασδεράκη: "Είπα κάτι στα ρωσικά, δεν ήταν τόσο κακό"
© AELTC/Jonathan Nackstrand
tn team Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 23:24

Ο Daniil Medvedev μοιράστηκε την οπτική του για το περιστατικό που είχε με την Εύα Ασδεράκη στο 1ο σετ της αναμέτρησής του με τον Carlos Alcaraz.

Θυμίζουμε πως η Ασδεράκη καταλόγισε double bounce κατά του Medvedev και ο Ρώσος έχασε την ψυχραιμία του και έβρισε την Ελληνίδα chair umpire, που κατέβηκε από την καρέκλα της και ενημέρωσε τον supervisor.

"Δεν ξέρω αν υπήρξε διπλή αναπήδηση. Νόμιζα ότι δεν υπήρξε. Ήταν δύσκολο. Μια φορά πριν από το Roland Garros έχασα από τον Cilic και εκείνη (η Ασδεράκη) δεν είχε δει ότι η μπάλα είχε αναπηδήσει μια φορά. Οπότε έχοντας αυτό στο μυαλό μου, σκέφτηκα πως ήταν πάλι εναντίον μου", είπε ο Medvedev, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο έχασε την ψυχραιμία του.

Όσο για το τι, τελικά, είπε στην Ελληνίδα chair umpire: "Ήταν κάτι στα ρωσικά. Όχι καλό, αλλά ούτε ξεπέρασα τα όρια. Γι' αυτό πήρα και warning."

Για το αν ανησύχησε μήπως αποβληθεί όταν η Ασδεράκη κατέβηκε από την καρέκλα για να πει στον supervisor τι είχε συμβεί: "Δεν ανησύχησα καθόλου, γιατί δεν είπα κάτι τόσο κακό. Θα ήταν πιο εύκολο αν υπήρχε δυνατότητα να γίνει challenge και να βλέπαμε αν αναπήδησε ή όχι η μπάλα. Θα το χρησιμοποιούσαμε, δεν θα είχαμε τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιούμε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots