Επιτέθηκε λεκτικά στην Ασδεράκη ο Medvedev!

 
Επιτέθηκε λεκτικά στην Ασδεράκη ο Medvedev!
© AELTC
tn team Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 17:21

O Daniil Medvedev εκνευρίστηκε με μια απόφαση της Εύας Ασδεράκη και της επιτέθηκε λεκτικά, με την Ελληνίδα chair umpire να συμβουλεύεται τον supervisor για την τιμωρία του Ρώσου.

Η πολύ έμπειρη και καταξιωμένη Ασδεράκη, καταλόγισε διπλή αναπήδηση (double bounce) σε έναν πόντο κατά του Medvedev, στο 1ο σετ του ημιτελικού του Wimbledon με τον Carlos Alcaraz.

O Medvedev θεώρησε ωστόσο ότι είχε προλάβει την μπάλα και την είχε χτυπήσει νόμιμα, κάτι που τον έκανε να χάσει τελείως την ψυχραιμία του και να λέει κάτι στην Ελληνίδα διαιτητή.

Ήταν πολύ μακριά από τα τηλεοπτικά μικρόφωνα κι έτσι δεν είναι γνωστό το τι της είπε, ωστόσο πρέπει να ήταν κάτι "βαρύ", καθώς η Ασδεράκη σταμάτησε για λίγο το παιχνίδι, κατέβηκε από την καρέκλα της και συμβουλεύτηκε τον supervisor του αγώνα, προκειμένου να κάνει την επόμενή της κίνηση.

Αυτό σημαίνει, πως πιθανότατα πέρασαν από το μυαλό της Ασδεράκη και πιο βαριές τιμωρίες, παρόλο που τελικά ο Ρώσος έπεσε στα "μαλακά", καθώς του δόθηκε μόνο ένα warning για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots